21.5°C, 5Bft. Inloggen

Geslaagde Inhousedag bij Insyde

Business - 20 mei 2019 - 15:00 - Door Mennolt Verhaar

Afgelopen nam een kleine groep afgevaardigden van de Webcie en de IRIS deel aan de Inhousedag bij Insyde.

Hoe werkt het command event bus pattern? En wanneer zet je het in? Of welke set-up moet je kiezen als je gaat voor Amazon Cloud Hosting? Voor leken abacadabra, maar interessante materie voor tech-georiënteerde Proteërs. Zo bleek tijdens de workshop. Er werd stevig gediscussieerd en gekeken naar concrete toepassingen voor beide commissies.  

Insyde B.V. is een IT-bedrijf uit hartje Delft en bezit een hoop technische know-how die zij graag op jonge programmeurs wil overbrengen. Om aan te sluiten bij de wensen en het kennisniveau van de deelnemers van de workshop, was op voorhand een enquête uitgezet. Naar aanleiding daarvan zijn de uiteindelijke thema’s gekozen. Om zoveel mogelijk concrete vraagstukken, zijn de workshops ontwikkeld met twee leden van de commissies.  

Deze middag werd georganiseerd als onderdeel van de samenwerking tussen Insyde en Proteus Eretes. Het was de tweede keer dat de inhousedag werd georganiseerd; de eerste was in 2017 en ging over continuous delivery en test driven development. 

Heb jij deze dag gemist en lijkt het je toch leuk om een keer een kijkje in de keuken van Insyde te krijgen? Niet getreurd, je kunt altijd langskomen voor een bakje koffie. Of contact opnemen met directeur Jeroen Guldemond voor een kennismakingsgesprek: [email][email protected][/email]. Ook heeft Insyde nog twee leuke plekken voor een summer internship