Vaarverbod: Windkracht 7 Inloggen

Vertrouwenspersoon

Agressie, geweld, discriminatie en (seksuele) intimidatie zijn gedragsvormen die niet thuis horen op een sportvereniging. Er wordt dan ook zoveel mogelijk geprobeerd om dit gedrag te voorkomen maar mocht er iets zijn dan kan je contact opnemen met de vertrouwenspersoon.

Wat doet een vertrouwenspersoon?

De vertrouwenspersonen zijn onafhankelijk en aanspreekbaar voor kwesties die niet direct met het bestuur of de direct betrokkene(n) besproken kunnen worden. Soms volstaat een luisterend oor, maar in andere gevallen kan er samen worden gezocht naar een oplossing.

Vertrouwenspersonen Proteus-Eretes

Op dit moment zijn Marloes Aben en Jarem Hinsenveld onze vertrouwenspersonen. Ze zijn te bereiken via vertrouwenspersoon@proteus-eretes.nl of telefonisch via 06 49884774 (Marloes) en 06 31933408 (Jarem).

Als je liever iemand wil spreken binnen het bestuur, is Sarah Meilof het aanspreekpunt. Ze is bereikbaar op 06 48212148.

Externe contactpersonen

Vind je het fijn om met iemand te spreken buiten Proteus? We zijn aangesloten bij verschillende organisaties, waar jij ook je verhaal bij kwijt kunt:
Vertrouwenscontactpersoon KNRB

Centrum veilige sport NOC NSF