Aangescherpte Corona-maatregelen!

Helaas kunnen wij onder de huidige omstandigheden het kamp niet door laten gaan. Mocht het later in het jaar alsnog kunnen, dan hoort u dat van ons. En anders hopelijk tot volgend jaar!

Juniorentrainings­kamp.

Heb jij het 15 november al in je agenda staan? Dan vindt namelijk het leukste trainingskamp plaats speciaal voor alle gezellige en leergierige jeugdroeiers!

15 november zal het kamp plaatsvinden op het terrein en roeiwater van de Delftse Studenten Roeivereniging Proteus-Eretes. We zullen gaan roeien, spellen spelen, en gezellig samen eten.

Wat?

Naast roeien en eten is er ook heel veel ruimte voor gezelligheid. Tijdens de roeitrainingen zullen we gaan combineren met de andere jeugdroeiers in verschillende nummers, waaronder ook de 8. Natuurlijk wordt er rekening gehouden met de nummers waarin je wil roeien, of je er nu juist al comfortabel in bent of iets heel nieuws wilt leren. Alles zodat jij het meest kan leren van de beste coaches!

Niet alleen is dit de ideale voorbereiding op het wedstrijdseizoen, het is ook nog eens een heel gezellig kamp! Hier heb je de kans om je mede jeugdroeiers te ontmoeten, wat later misschien wel hele snelle combibootjes voortbrengt. Daarnaast zullen we voor lekkere maaltijden zorgen, waarmee we gezamenlijk van alle trainingen gaan herstellen.

Voor wie?

Alle enthousiaste jeugdroeiers met minimaal een jaar roeiervaring zijn welkom! Speciaal richten wij ons op actieve (wedstrijd-) roeiers rond de 15-17 jaar. Weet je niet zeker of het kamp geschikt is voor je, neem dan gerust contact met ons op.

Je bent van harte welkom om met je hele ploeg te komen, maar ook in je eentje zal je het ontzettend naar je zin hebben. Doordat de deelnemers van verschillende verenigingen, leeftijden en niveaus gemengd zullen worden, ontstaat er een gezellige groep.

Voor ouders.

Op het kamp zal veel begeleiding aanwezig zijn om ervoor te zorgen dat uw dochter/zoon ten alle tijden veilig is en op zijn/haar gemak. Tijdens de trainingen zal er altijd begeleiding aanwezig zijn om ervoor te zorgen dat de trainingen niet alleen leuk en leerzaam zijn, maar ook veilig. Verder vinden wij het belangrijk dat er direct contact is tussen de ouders en de organisatie van het kamp. Daarom zullen wij bij het inschrijfformulier om uw telefoonnummer en emailadres vragen, zodat we u op de hoogte kunnen houden indien dit nodig is. Andersom vinden wij het heel belangrijk dat ouders hun junior met een gerust hart naar de trainingsdag kunnen sturen. Als u dus nog vragen heeft, kunt u ons een mailtje sturen via jojo@proteus-eretes.nl. Het inschrijfgeld voor het kamp bedraagt maximaal €15,- en dient voldaan te worden voor 14 november 2020.  Mochten er door coronamaatregelen dingen worden geschrapt zullen de kosten natuurlijk ook verminderen.

Corona.

Vanwege de Corona-pandemie ziet het jeugdroeikamp van Proteus-Eretes er iets anders uit dan de voorgaande jaren. Het grootste verschil is dat het jeugdroeikamp teruggebracht is naar een jeugdroeidag. Uiteraard zullen bij alle activiteiten gedurende de jeugdroeidag de geldende corona- maatregelen in acht genomen worden, zodat iedereen een veilige en gezonde dag kan hebben. Omdat de geldende maatregelen veel veranderen, zullen wij voorafgaand aan het kamp via de mail laten weten welke maatregelen gelden. Ook zullen wij tijdig laten weten wanneer de kampdag niet door zal kunnen gaan. Mocht dat het geval zijn zal het inschrijfgeld geretourneerd worden. Desondanks hopen wij heel erg dat het mogelijk is om, ondanks alle maatregelen, de jeugdroeidag te kunnen organiseren!

Enthousiast!

Helaas zijn de inschrijvingen op dit moment gesloten.

Vragen?

Toch nog vragen? Communicatie extern, Esther, is te bereiken via mobiele telefoon (+316-34083787). Je kan ook een mailtje sturen naar jojo@proteus-eretes.nl.