Juniorentrainings­kamp.

Heb jij het weekend van 5 april al in je agenda staan? Dan vindt namelijk het leukste trainings­kamp plaats speciaal voor alle gezellige en leer­gierige jeugd­roeiers!

5, 6 en 7 april zal het kamp plaats­vinden op het terrein en roeiwater van de Delftse Studenten Roeivereniging Proteus-Eretes. Daar zullen we roeien, spellen spelen, overnachten en eten.

Wat?

De belangrijkste activiteiten voor het weekend zijn roeitrainingen, de overgebleven tijd wordt ingevuld met spellen, bouwen, eten en natuurlijk lekker slapen. Voor de roeitrainingen mag je een voorkeur opgeven of je met je eigen ploeg of in je eigen nummer wil trainen of dat je lekker wil combineren en van alles wil proberen. Bij deze roeitrainingen zal je gecoacht worden door de beste coaches. Naast het roeien tijdens de trainingen zal je ook een keer combineren in grote nummers en een keer gemengd de Delftse grachten verkennen.

Maar niet alleen is dit de ideale voorbereiding op het wedstrijd­seizoen, het is ook nog eens een ontzettend leuk kamp! Aan de hand van een spectaculair thema (dat houden we nog even geheim) zullen er allerlei activiteiten en spellen plaats vinden. Ook zullen we voor lekkere maaltijden zorgen die super voor ons gezamenlijk herstel gaan zorgen.

Voor wie?

Alle enthousiaste jeugd­roeiers met minimaal een jaar roeiervaring zijn welkom! Speciaal richten wij ons op actieve (wedstrijd-) roeiers rond de 15-18 jaar. Weet je niet zeker of het kamp geschikt is voor je, neem dan contact met ons op.

Je bent van harte welkom je hele ploeg mee te nemen en als voorkeur op te geven om samen te trainen, maar ook in je eentje zal je het ontzettend naar je zin hebben. De deelnemers van verschillende verenigingen, leeftijden, en niveau’s zullen gemengd worden tijdens de spellen en de andere activiteiten, waardoor er een gezellige groep zal ontstaan.

Voor ouders.

Op het kamp zal veel begeleiding aanwezig zijn om ervoor te zorgen dat uw dochter/zoon ten alle tijden veilig is en op zijn/haar gemak. Tijdens de trainingen zal er altijd begeleiding aanwezig zijn om ervoor te zorgen dat de trainingen niet alleen leuk en leerzaam zijn, maar ook veilig. Verder vinden wij het belangrijk dat er direct contact is tussen de ouders en de organisatie van het kamp. Daarom zullen wij bij het inschrijfformulier om uw telefoonnummer en emailadres vragen, zodat we u op de hoogte kunnen houden. Andersom vinden wij het heel belangrijk dat ouders hun junior met een gerust hart naar het trainingsweekend kunnen sturen. Als u dus nog vragen heeft, kunt u ons een mailtje sturen via juniorentrainingskamp@proteus-eretes.nl. Het inschrijfgeld voor het kamp bedraagt €45,- en dient voldaan te worden voor 19 maart 2019.

Enthousiast!

Wil je je inschrijven? Dit kan via het inschrijformulier , de deadline voor inschrijven is 18 maart 2019. schrijf je snel in, want vol=vol! Voor meer informatie, kijk op de site en volg ons op Instagram! en op Snapchat!

Vragen?

Toch nog vragen? Communicatie extern, Jasper, is te bereiken via mobiele telefoon (06-24151986). Je kan ook een mailtje sturen naar juniorentrainingskamp@proteus-eretes.nl.