12.3°C, 7Bft. Inloggen

De Paparazzi is de fotocommissie van de Delftse Studenten Roeivereniging Proteus-Eretes. Wij weten als geen ander hoe leuk het is om te kunnen nagenieten van die ene overwinning of dat epische feest. Daarom leggen wij alles rondom de vereniging vast op beeld.

Naast het fotograferen van Proteus en haar leden zijn we ook regelmatig te vinden op wedstrijden en evenementen in andere delen van het land. De Paparazzi heeft een flinke dosis ervaring in het vastleggen van studenten-roeiend-Nederland op zowel foto- als videobeeld.  Hierbij hebben wij als doel het bieden van hoge kwaliteit materiaal zonder watermerk zodat iedereen plezier heeft van ons werk.

Dankzij ons live-systeem zijn foto’s sneller terug bij de stand dan de roeiers en onze printer maakt het zelfs mogelijk een fysiek aandenken van een wedstrijd mee te nemen naar huis. Ook na een wedstrijd houdt ons werk niet op: er wordt dan vaak nog hard gewerkt aan een aftermovie zodat de sfeer van de wedstrijd nog een keer kan worden herbeleefd.

Bij specifieke verzoeken kunnen we natuurlijk altijd meedenken. Mail secretaris@proteuspaparazzi.nl voor meer informatie of om ons gelijk te boeken. 

 

Jannejoos Krekel

h.t. Voorzitter der Proteus Paparazzi

September 2021