11.2°C, 3Bft. Inloggen

De Paparazzi is de fotocommissie van de Delftse Studenten Roeivereniging Proteus-Eretes. Al jaren lang leggen wij het leven in en om Proteus-Eretes vast. We zijn aanwezig bij al onze wedstrijden en op borrels en feestjes is ook niemand veilig voor de onverwachte flits.

Omdat wij zelf ook regelematig op wedstrijden buiten onze eigen vereniging aanwezig zijn om onze eigen ploegen op de foto te zetten hebben we een groot deel van studentenroeiend Nederland inmiddels gezien. Het valt ons op dat bij wedstrijden alles altijd tot in de puntjes geregeld is, behalve het vastleggen van alles wat er op die dag gebeurt. Elke roeier/stuurtje/familielid vindt het leuk om zijn eigen foto’s terug te zien, en geen enkele student legt graag een tientje of soms wel meer neer voor een foto van een professionele fotograaf.

De Paparazzi vindt dat elke student foto’s van zijn/haar prestaties gratis moet kunnen krijgen, terwijl hij/zij nog wel de kwaliteit krijgt die professionele fotografen bieden. Hier kan de Paparazzi bij uitstek voor zorgen. Wij hebben jarenlange ervaring met het fotograferen van roeiwedstrijden en alles eromheen en hebben inmiddels een hele hoge standaard neergezet als het om kwaliteit gaat.

Begin 2015 kwam de Paparazzi met een primeur binnen studentenroeiend Nederland. Wij hebben een systeem ontwikkeld waarbij alle rugnummers automatisch ingelezen worden, waarna deze automatisch gekoppeld worden aan het veld, het blok, de ploegnaam, etcetera. De roeier kan nu na de wedstrijd zijn rugnummer of andere informatie invullen waarop hij of zij gelijk zijn of haar foto’s te zien krijgt. Dit betekent dat het scrollen door duizenden foto’s op zoek naar jezelf of het wachten op een langzame Picasa nu voorbij is! Uiteraard is de foto dan gelijk in volle resolutie te downloaden voor eigen gebruik.

De Paparazzi biedt een totaalpakket als het gaat om het vastleggen van een wedstrijd, en eventueel een feestje er achteraan. Wij kunnen zorg dragen voor alle wensen als het gaat om fotograferen of filmen. Uiteraard zetten wij dan ook ons handige fotozoeksysteem in waardoor iedereen zijn of haar foto binnen een handomdraai kan vinden en downloaden. Klik op info@proteuspaparazzi.nl voor meer informatie of om ons gelijk te boeken.

 

Toto Marchand

h.t. Voorzitter der Proteus Paparazzi 

Januari 2016