Vaarverbod: Windkracht 7 Inloggen

Save the Date Bedrijvendiner

Business - 09 februari 2024 - 17:37 - Door Lucas Huirne

20 maart 2024 is er een Bedrijvendiner. Onder het genot van een viergangendiner op kosten van de bedrijven, kom je in contact met verschillende technische bedrijven! De lijst met bedrijven volgt nog...

Op woensdag 20 maart is het Bedrijvendiner bij La Tasca in Delft. Ben jij op zoek naar een stage, afstudeermogelijkheid of werkplek? Geef je dan nu op voor het Bedrijvendiner!

Voor het Bedrijvendiner is het verplicht om je CV op te sturen, zodat de bedrijven kunnen selecteren met wie ze willen spreken. Zorg ervoor dat je een goed CV hebt, om gratis aan dit viergangendiner te kunnen deelnemen. Om je hierbij te helpen organiseert YER 20 februari een CV-check. We raden aan om hieraan mee te doen. Als je meedoet met de CV Check moet je je voor 15 februari via deze link opgeven met je CV.

De volgende bedrijven zullen aanwezig zijn:


  •  Wordt vervolgd...


Je kunt via dit formulier aangeven dat je geïnteresseerd bent (en meer informatie wil ontvangen, ook ter indicatie voor ons zodat wij weten hoeveel mensen geïnteresseerd zijn), en je kunt je direct opgeven. Als je je opgeeft ben je verplicht om te komen.

Zien we jou op 20 maart?