14.1°C, 3Bft. Inloggen

TOPdesk Professional You Day

Business - 14 april 2022 - 10:00 - Door Jesse Voskuilen

Binnenkort studeer je af en ga je op zoek naar een baan. Hoe pak je dat het beste aan? Tijdens de TOPdesk Professional You Day krijg je alle handvatten aangereikt om jezelf te presenteren aan potentiële werkgevers. Online, maar ook in sollicitatiebrieven en -gesprekken. Bovendien leer je TOPdesk kennen en sluiten we de middag af met een leuke borrel!

Wat gaan we doen? 
Tijdens de TOPdesk Professional You Day stomen wij jou met ons beste advies klaar voor de zoektocht naar dé baan voor jou. Wij laten je zien hoe je je LinkedIn-profiel tiptop in orde brengt én actief houdt, je netwerk uitbreidt en die werkgevers en vacatures vindt die bij jou passen. En jij natuurlijk bij hen. In een aantal inspirerende sessies vuren we alle kennis over solliciteren op je af die we bij TOPdesk in huis hebben. En dat is er heel wat. TOPdesk zou TOPdesk niet zijn als daar niet een paar leuke extra’s aan verbonden zijn! Je gaat na de Professional You Day met een professionele profielfoto voor je LinkedIn-profiel en CV naar huis. Bovendien maak je kennis met de mensen achter één van de leukste werkgevers van Nederland. Neem je tijd om te netwerken met TOPdesk’ers! Neem een biertje en een stuk pizza en vraag ons het hemd van het lijf. 

Zo ziet het programma eruit: 
13:00-13:30 | Inloop 
13:30-14:00 | Kick-off! Introductie over TOPdesk door Rik Prins
14:00-14:15 | Rondleiding door het hoofdkantoor. 
14:15-15:15 | Training Personal Branding op LinkedIn door Suzanne Vörding en Celine Dielissen
15:15-16:15 | Professionele profielfoto’s laten maken + pauze. 
16:15-17:00 | Training Solliciteren door Sacha Baumgardt
17:00 | Afsluiting + netwerkborrel 

Waar en wanneer is de TOPdesk Professional You Day? 
De TOPdesk Professional You Day vindt plaats op vrijdag 22 april. Het kantoor bevindt zich aan de Westlandseweg 40 in Delft. Meld je aan via https://bit.ly/3IYcX78, en zet zelfverzekerd de grote stap van studie naar werk!