21.5°C, 3Bft. Inloggen

Workshop Listening Easy LMS

Business - 03 juni 2021 - 16:21 - Door Jort Koks

Afgelopen 27 mei heeft Easy LMS een workshop listening verzorgd voor leden van Proteus!

Voor het eerst sinds lange tijd konden we weer mensen uitnodigen bij ons op kantoor aan de Oude Delft. Met de 6 deelnemers ging consultant Anna Moczynski dieper in op de verschillende aspecten van luisteren naar en begrijpen wat een ander zegt. Wat is een actieve luisterhouding? Welke technieken kun je gebruiken om iemand beter te begrijpen? Welke vragen kan je stellen? Allemaal vragen die behandeld zijn en waar de deelnemers nu antwoorden op kunnen geven! Nuttige skills voor (toekomstige) sollicitatie gesprekken of communicatie binnen project groepen, maar ook om straks optimaal kennis te maken met de aankomende eerstejaars in de Owee!

“De concrete informatie en tips over luisteren en informatie opnemen zette iedereen aan het denken, en vooral reflecteren hoe we dit zelf in een doorsnee gesprek toepassen.” - Pieter

De geslaagde workshop is vervolgens afgesloten met een borrel in de tuin! Hier kon iedereen meteen zijn/haar nieuw vergaarde skills in de praktijk brengen bij de andere collega's die nog op kantoor waren. Kon je er niet bij zijn, maar wil je wel graag een keer kennismaken met wat wij hier bij Easy LMS doen? Kom dan naar de bedrijvenborrel aankomende maandag 7 juni! Daar kun je ook meer informatie krijgen over onze summer internship! Daarnaast mag je mij (Dennis) ook altijd benaderen voor vragen of leuke verhalen!