13.2°C, 1Bft. Inloggen

Oh, bedoel je dat!

Business - 08 april 2021 - 14:35 - Door Noortje Kwakernaak

Klaagt je vriend of vriendin weleens dat je helemaal niet luistert? We hebben de oplossing: kom naar de workshop Oh, bedoel je dat! georganiseerd door Easy LMS B.V. (voorheen webdesignbureau Insyde).

Actief luisteren is zonder twijfel de belangrijkste vaardigheid om goed te kunnen overtuigen. Helaas is goed luisteren lastiger dan het lijkt: veel mensen horen wel wat iemand zegt, maar luisteren niet echt — laat staan dat ze de ander begrijpen. 

Goed luisteren is voor consultants de basis van hun vak. In de workshop Oh, bedoel je dat! behandelt Easy LMS-consultant Anna Mosczynski verschillende manieren van luisteren. Ook gaat ze door middel van een rollenspel dieper in op effectieve gesprekstechnieken. Want welke vragen moet je stellen om daadwerkelijk te achterhalen wat iemand wil of bedoelt?

De vaardigheden die je tijdens deze workshop op doet zijn niet alleen handig voor je latere carrière, maar helpen je ook nu. Bijvoorbeeld bij sollicitatiegesprekken of in de communicatie met je docent over projecten en onderzoeken.

Praktische informatie 

Spreker: Anna Moscyznski 

Waar: N.t.b. Bekijk www.easy-lms.com/listen voor de laatste informatie

Uiterlijke inschrijfdatum: 6 mei 2021 via de eetlijst

Datum workshop: 27 mei 2021

Tijd: 15:00 – 17.00, inloop vanaf 14.45. 

Voertaal: Engels