8.1°C, 3Bft. Inloggen

De NSRF zoekt een nieuwe vicevoorzitter!

Algemeen - 17 maart 2021 - 10:48 - Door Mees Frensel

Wil jij je graag inzetten voor heel studentenroeiend Nederland? Hou jij je graag bezig acquisitie en samenwerkingen met externe partijen? Dan is de Nederlandse Studenten Roei Federatie op zoek naar jou!

Wat krijg jij ervoor terug?
Je zal deel uit maken van een team van bestuursleden, allemaal van verschillende verenigingen afkomstig die op hun eigen manier hebben bijgedragen aan de roeiwereld. Je krijgt de kans je verder te ontplooien op beleidsmatig en bestuurskundig gebied en je bouwt een goed netwerk op. De functie is parttime en de duur van de functie is in overleg vast te stellen, maar in verband met continuïteit wordt gestreefd naar een beschikbaarheid van rond de twee jaar.

Herken jij jezelf in deze functieomschrijving en zie je het helemaal zitten om de volgende vicevoorzitter van de NSRF te worden? Solliciteren kan t/m 31 maart middels een mail met CV en motivatiebrief naar [email]secretaris@nsrf.nl[/email]. Je hoeft geen bestuurservaring te hebben! Meer informatie is te vinden via deze link: https://nsrf.nl/vacature-vicevoorzitter/