14.6°C, 4Bft. Inloggen

Bedrijvenborrel 2019

Business - 22 april 2019 - 16:09 - Door Vera Kortman

Woensdag 1 mei organiseert de acquisitie weer de jaarlijkse Bedrijvenborrel! Dit jaar met wel liefst 10 verschillende bedrijven aanwezig.

De Bedrijvenborrel is het moment om onder het genot van gratis tapas en drankjes op een laagdrempelige manier in contact te komen met bedrijven! Van circulaire economie tot automotive engineering, offshore tot ICT, webdesign tot geotechniek en milieu tot infrastructuur, met deze zeer diverse poule van bedrijven is er voor elke studie wel iets te vinden.

Allereerst zullen de bedrijven zich presenteren en daarna kan je met ingenieurs en adviseurs in contact komen en je verdiepen in de mogelijkheden voor jou bij één van de deelnemende bedrijven. Ook als je nog geen concrete plannen hebt maar gewoon even rond wil kijken en sfeer wil proeven van het bedrijfsleven biedt dit evenement je een mooie kans! Inschrijven doe je via de eetlijst https://www.proteus-eretes.nl/eetlijst/detail/lijst:617, er zijn geen verdere verplichtingen.

De aanwezige bedrijven zijn die al bekend zijn gemaakt zijn:


  • TOPdesk

  • YER

  • Geonius

  • Tygron


Wil je weten wat de andere aanwezige bedrijven zijn en wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Volg dan de Facebook-pagina van Proteus Business op https://www.facebook.com/proteuseretesbusiness.