8.3°C, 1Bft. Inloggen

Inschrijving Wipso 10 september 13:00

Algemeen - 02 september 2018 - 17:45 - Door Anne Stehouwer

Wees er snel bij want VOL=VOL ! Het is eindelijk zo ver, maandag 10 september, om 13 uur zullen er op Facebook en de Proteus site linkjes naar een Google Form gepubliceerd worden! Deze form zal de eerste stap zijn in de inschrijving voor de Awesome Proteus Eretes Wispo

Beste Leden,

Wees er snel bij want VOL=VOL !

Het is eindelijk zo ver, maandag 10 september, om 13 uur zullen er op Facebook en de Proteus site linkjes naar een Google Form gepubliceerd worden! Deze form zal de eerste stap zijn in de inschrijving voor de wispo. Wees er snel bij want er zijn in eerste instantie beperkt aantal plekken beschikbaar, maar natuurlijk doen wij ons best om bij te boeken mocht er een wachtlijst komen.

Let op! Inschrijven via de form is bindend! Schrijf dus alleen jezelf in en niet andere mensen om problemen met betalingsverplichtingen te voorkomen!

Alle info op een rijtje:
-Datum: De bussen zullen vrijdag 28 december waarschijnlijk aan het eind van de middag vertrekken zodat we zaterdag ochtend zullen arriveren. De terugreis zal zaterdag 5 januari eind van de dag beginnen waarna we zondag 6 januari in de loop van de dag terug op Proteus zullen zijn.

-Kosten zijn €419 en voor dit geld kun je het volgende verwachten:

  • 7 overnachtingen in mooie appartementjes
  • Busreis heen en terug
  • 7 dagen skipas
  • Ticket voor nieuwjaarsfeestje in de Yetibar t.w.v. €20,-
  • Een Awesome vakantie vol gezelligheid en leuke activiteiten!

-Locatie: Dat is nog even geheim! Wel kunnen we verzekeren dat het een mooie locatie is waar elk jaar vele studenten een mooie tijd beleven, zowel op als naast de piste. De locatie zal aan jullie bekend gemaakt worden wanneer de tijd rijp is.

-Inschrijving: Na het invullen van de form zullen de eerste 90 mensen per mail een link ontvangen waarmee ze zich kunnen aanmelden bij de reisorganisatie. Bij deze aanmelding moet een aanbetaling van €100 voldaan worden. De overige aanmeldingen zullen automatisch op een wachtlijst komen.

Heb je nou nog vragen of opmerkingen voor ons? Stuur ons een appje of spreek ons aan op de aankomende borrels waar we aanwezig zullen zijn in herkenbare APrESCie shirts.

Wij hebben er in ieder geval mega veel zin in en jullie ongetwijfeld ook! Mocht je nog twijfelen, vergeet dan niet, PE wintersport is slechts 'Einmahl im Jahr!' (als het niet minder is).

Groetjes,

APrESCie '18
Einmahl im Jahr