Vaarverbod: Windkracht 7 Inloggen

De aanbouw is op zoek naar versterking

Aanbouw - 11 juni 2018 - 11:52 - Door Eva van Genuchten

Inmiddels gaan we de laatste fase in van de aanbouw voor de bouw. Hiervoor zijn we nog op zoek naar versterking voor zowel de RiA als WvA. Hou jij van Solidworks, ben jij een held met arduino, of ben jij juist een vlotte babbelaar, dan zijn we op zoek naar jou!

Uitwerking van de Van Oord Roeibak

De Roeibak in Aanbouw gaat nu het ontwerp nog verder uitdetailleren, zodat het ook daadwerkelijk gemaakt kan worden als de betonnen bak is gestort. Hiervoor zijn we de komende drie maanden op zoek naar mensen die het leuk vinden om dit tot in detail uit te denken en te engineeren. Na de zomer zullen we het ontwerp ook gaan prototypen, zodat er in januari 2019 niks meer mis kan gaan. In dit proces zal je veel zelfstandig moeten oppakken, maar zal er ook begeleiding zijn vanuit twee experts. Vind jij het interessant om hierover na te denken en mee te werken aan een super tof project wat echt uitgevoerd zal worde?. Wil je veel leren, je studie in de praktijk brengen en ben je minimaal 3 maanden voor 4 uur per week (en het liefst een jaar) beschikbaar? Reageer dan uiterlijk 18 juni via onderstaande link. Hieronder zijn vier functieomschrijvingen te lezen, zodat je weet wat je kan verwachten en kan aangeven wat jij interessant vindt om te doen. Als je nog vragen hebt over een van de functies, kan je contact opnemen met Merel ([email]mereldub@gmail.com[/email]).

Construction Engineer
Word jij helemaal enthousiast van Solidworks? En lijkt het je cool om je skills in te zetten voor de toekomst van Proteus, in plaats van alleen maar studieprojecten? We zoeken leden met een praktische mindset om verschillende onderdelen van de roeibak te construeren. Je kunt verantwoordelijk zijn voor bijvoorbeeld de zij plekken of de schotten in het midden. Hier zijn weliswaar al mooie plaatjes gepresenteerd op de ALV, maar jij kan er voor zorgen dat het niet enkel bij mooie plaatjes blijft. Je gaat in een klein groepje aan de gang om een maakbare en kosteneffectieve constructie neer te zetten. Je bent bereid minimaal de komende 3 maanden ongeveer een dagdeel per week in het project te steken.

Hydrodynamics Engineer
Ben je geïnteresseerd in hydrodynamica en wil je je inzetten om de beste roeibak van de wereld te maken? Dat komt goed uit! We zoeken iemand die actief op zoek gaat naar advies over golfdemping, dat zelf test en uiteindelijk implementeert in het ontwerp van de roeibak. Uiteindelijk zet je dit ook in Solidworks waarbij je rekening houdt met prijs en maakbaarheid. Dankzij jou kunnen leden tijdens het bakken zich focussen op hun techniek, in plaats van een waterballet maken. Je bent bereid minimaal de komende 3 maanden ongeveer een dagdeel per week in het project te steken.

Mechanical Engineer
Ben jij van vele markten thuis? Heb je inzicht in krachten en momenten, lineaire geleidingen, sensoren en verschillende materialen? Dan is dit je kans om die kennis te combineren in het ontwerp van de bewegende middenplekken. Je bent verantwoordelijk voor de karretjes die veel raakvlakken hebben met andere disciplines. Daarvoor moet je het leuk vinden om out-of-the-box te denken, goed te overleggen met de mensen om je heen, en goed kunnen schakelen tussen Solidworks en dingen fysiek uitproberen. Je bent bereid minimaal de komende 3 maanden ongeveer een dagdeel per week in het project te steken.

Dynamics Engineer
Gaat jouw hart sneller kloppen van dingen in beweging zetten? Weet jij veel van servo’s en Arduino’s? Dan zoeken wij jou! Voor de aansturing van de middenplekken moet het bewegingsmechanisme verder uitgewerkt worden. Je zal de schakelkast die de sensoren uitleest ontwerpen, een servoregeling implementeren en de dynamica van roeiboten simuleren. Niet te vergeten zorg je er voor dat het allemaal veilig werkt. Daarnaast zet je de contouren van de schakelkast en een versimpelde hydraulische cilinder in SolidWorks. Uiteindelijk zal je dus zorgen dat de haal in de roeibak zo goed mogelijk wordt gesimuleerd, zodat we een zo realistisch mogelijke roeihaal creëren. Je bent bereid minimaal de komende 3 maanden ongeveer een dagdeel per week in het project te steken.

Acquisitie voor de aanbouw

De Werving voor Aanbouw is nu nog bezig met de laatste sponsoring binnenhalen. Tot de aanbouw er staat, zullen ze blijven proberen om geld binnen te halen. Op drie verschillende manieren wordt er geld binnengehaald: door het bellen van bedrijven, op zoek gaan naar materialen met korting en door het aantrekken van fondsen. Vanaf september gaat een aantal ons helaas verlaten vanwege andere verplichtingen en zijn we dus op zoek naar nieuwe mensen. Dus wil jij graag leren hoe je geld kan binnenhalen, samenwerken met sponsors en fondsen, en meehelpen met het organiseren van de opening van het nieuwe gebouw? Aarzel dan niet en reageer uiterlijk 18 juni via onderstaande link. Als je nog vragen hebt over de WvA, kan je contact opnemen met Eline (secretaris@proteus-eretes.nl).

Open sollicitatie?

Zie jij jezelf niet in een van deze functies, maar heb je wel goede ideeën over de roeibak of aanbouw en wil je er graag bij betrokken zijn? Reageer dan ook en dan zullen we met je in gesprek gaan over wat jij wil en kan bijdragen.

Interesse? Aanmelden kan hier!