21.5°C, 4Bft. Inloggen

Inschrijvingen Ringvaart Geopend!

Algemeen - 28 november 2023 - 20:21 - Door Quinten Nouwens

De inschrijvingen voor de 49ste ringvaart zijn geopend. Schrijf je ploeg hier in!

Op 29 mei zal de OC&C Ringvaart Regatta plaatsvinden. Wil jij meedoen aan deze roeimarathon? Lees dan verder! 

De OC&C Ringvaart Regatta is een 100 kilometer lange roeimarathon die begint in Leiden, daarna een groot deel van het traject van de Ringvaart aandoet en eindigt in Delft. Aangezien er ook veel externe interesse is voor de ringvaart biedt Proteus-Eretes de mogelijkheid tot een ringvaartlidmaatschap, waarbij je een jaar lid wordt zonder andere verplichtingen.

Aanmelden

Omdat wij een beperkt aantal boten beschikbaar hebben voor de ringvaart, kan het helaas zo zijn dat wij niet iedereen een plekje kunnen geven. Om een goede indeling voor de boten te maken hebben we daarom een aanmelddeadline voor de ringvaart. Deze aanmelddeadline is 11 december en dit geldt zowel voor Proteus-leden als externen.  Je kunt je (ploeg) aanmelden door onderstaande Google Form in te vullen:
Voor leden:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfkKnGCvQXFsdMMrxdwcWxVRU8XSrfJTTamPyLAcchhsBE6Fg/viewform?usp=sf_link 
Voor externen:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdciHbOwho3thLNxnO7uIyMPXtFnw7S4Dyf03AVUfVWsC82lw/viewform?usp=sf_link 

Als je deze form hebt ingevuld kom je op de lijst te staan met aanmeldingen. Na 11 december zullen wij laten weten of er een boot beschikbaar is voor je ploeg.

Voor externen is het daarnaast ook belangrijk om te weten dat er een verplichte kick-off is voor alle ringvaartleden. Het is verplicht om hierbij aanwezig te zijn, omdat we onder andere uit zullen leggen hoe je om moet gaan met het materieel. Wanneer deze precies zal zijn en op welke manier, wordt gecommuniceerd na de aanmelddeadline.

Dus wil jij de ringvaart roeien? Wacht dan niet langer en vul de form in! Ook voor verdere vragen mag je ons altijd mailen op [email][email protected][/email]