8.4°C, 2Bft. Inloggen

Talentenachten!!!!!

Roeien - 03 juni 2022 - 11:12 - Door Merel Flinsenberg

Twijfel jij over wedstrijdroeien volgend jaar? Of weet je al helemaal zeker dat dit echt iets voor jou is? Geef je op voor de Talentenacht en kom erachter hoe gaaf wedstrijdroeien is!

Krijg je geen genoeg van alle mooie wedstrijden die je tot nu toe hebt gestart? Baal je ook zo dat het roeiseizoen alweer eindigt met de Orca Competitie Slotwedstrijden op 18 en 19 juni? Weet je nog niet zo goed wat je volgend jaar wil doen qua roeien? Heb je je ook afgevraagd hoe episch het zou zijn om te wedstrijdroeien? Geef je dan op voor de Talentenacht voor een spetterend slotstuk van jouw roei-jaar!

Door mee te doen met Talentenacht kom je er laagdrempelig achter of wedstrijdroeien iets voor jou is! Onder begeleiding van een toegewijd coachkader zal je in een korte tijd (2-3 weken) klaargestoomd worden om snoeihard in 8 te shinen op de Proteus-Eretes Slotwedstrijden op 2 en 3 juli. In dit proces zal je erachter komen hoe mooi het is om hard te roeien en samen als ploeg naar zo’n wedstrijd toe te werken. 

Ben je hyped? Geef je dan op voor 8 juni op in de volgende links: 

Voor de mannen: 
https://forms.gle/7JESrt93TXWvdhgu5

Voor de vrouwen (als er voldoende animo is van potentiële lichte dames, kan er gekeken worden naar de optie om naast de 8+ ook een 4* te vormen):
https://forms.gle/GVuNTdyRmV5s3vHx5

Voor mensen die volgend jaar eventueel willen sturen is deze link:
https://forms.gle/AqPj1fMz7ZkTrEu8A

P.S. Een aantal zware ballen zijn zo vriendelijk geweest om een vlog te maken waarin ze vertellen wat zij zo mooi vinden aan wedstrijdroeien en waarom jij talentenacht moet doen. Ben je benieuwd? Check deze link: https://youtu.be/w1hRXOI5daw

Heb je nog vragen? Stuur een berichtje naar Merel de CW (+31 6 11996108)