21.5°C, 3Bft. Inloggen

DHBG Lustrum Rally

Algemeen - 25 maart 2019 - 15:04 - Door Marijn Boonen

Ter ere van het vierde lustrum van het Delftsch Heeren Borrel Genootschap Delirium, zal er dit jaar een bijzondere activiteit georganiseerd worden. Lees er hier meer over!

Het is inmiddels bijna 20 jaar geleden dat de ploegen Blikvanger en Blikopener elkaar hebben ontmoet. Bij deze kennismaking werd duidelijk dat er overeenkomstige borrelbelangen te halen waren en op 3 oktober 1999 is daaruit dan ook de eerste senaat aangetreden en was de oprichting van het Delftsch Heeren Borrel Genootschap Delirium een feit. Al sinds de oprichting is een heer van Delirium te herkennen aan het lichtblauwe hemd met bordeauxrode opdruk “Delirium” op het bakboordboord. Die naam komt uiteraard voort uit het beste bier van de wereld, Delirium Tremens, herkenbaar aan de alom bekende roze olifant, die ook terugkeert in menig jaardas, als ook op de bretels.

Als we springen naar 2019, dan zitten we alweer in het vierde lustrum en kijken we terug op 20 jaren borrelen, feesten, zuipen en kruipen, waarmee het genootschap een begrip is geworden in Delft door de samenhang en eendracht die onze mooie vloot karakteriseert. Elk jaar wordt er een kerstdiner georganiseerd, gaan we een weekend weg en zijn er diverse (externe) borrels. Dit jaar pakken we hierin extra uit en worden alle activiteiten net een beetje mooier. Maar dat vonden we niet genoeg, er moest een activiteit bij komen om dit jaar te vieren.

Er is gekozen om ter ere van het vierde lustrum van het Delftsch Heeren Borrel Genootschap Delirium een Rally te organiseren. Deze Lustrum Rally zal plaatsvinden op 31 mei 2019, waar alle deelnemers uitgedaagd worden de juiste route te vinden en alle opdrachten te voltooien. Trommel je vrienden op en vul een auto, want op 19 april gaan de inschrijvingen open.

We zien jullie graag op 31 mei!

RC de Roze Olifant