7.9°C, 1Bft. Inloggen

Aanbouw ALV

Algemeen - 12 april 2018 - 13:43 - Door Tom Dijkhuis

De Aanbouw-ALV zal op maandag 14 mei plaatsvinden. Hier zal gestemd worden over het wel of niet bouwen van de aanbouw. Dit is een hele grote en belangrijke stap voor Proteus en daarom is het van groot belang dat alle leden hun stem laten horen!

Op de Lunch-ALV is geld vrijgemaakt om de architect, de constructeur en de kostendeskundige aan het werk te kunnen zetten om voor de benedenverdieping een volledig plan uit te werken. Zodra deze plannen er zijn, willen we ruim de tijd hebben om alle leden te kunnen voorzien van informatie over deze plannen. Deze informatie is nodig om een goede mening te kunnen vormen over aanbouw. Alleen als iedereen goed geïnformeerd is, kan er een goede discussie gevoerd worden en een gefundeerd besluit genomen worden. 

De Aanbouw-ALV zal op maandag 14 mei plaatsvinden. Hier zal gestemd worden over het wel of niet bouwen van de aanbouw. Dit is een hele grote en belangrijke stap voor Proteus en daarom is het van groot belang dat alle leden hun stem laten horen!

In de periode naar de ALV toe zijn er vele informatieavonden gepland. Op deze avonden kun je informatie inwinnen over het ontwerp en de financiën. De plannen zullen ook op de barzolder komen te hangen.

Data van de informatieavonden:


  • 19 april (enkel ontwerp en op de barzolder)
  • 26 april
  • 1 mei
  • 7 mei
  • 8 mei
  • 9 mei

Alle informatieavonden zullen worden gehouden in de OPEK en zullen aanvangen om 18:30.

Om te zorgen dat er voldoende ruimte beschikbaar is voor iedereen die op 14 mei naar de ALV wil komen hebben we besloten een eetlijst te maken waar je kan aangeven dat je naar de ALV komt. Schrijf je dus nu in op de eetlijst via deze link als je van plan bent te komen! 

Heb jij nu al vragen over de plannen voor de aanbouw? Mail deze dan naar [email]planvanaanbouw@proteus-eretes.nl[/email]!

 Liefs,

B71