11.2°C, 4Bft. Inloggen

Van de blog

 • SPAM Alert!

  Ja ja, het is een hele tijd geleden. Maar hier is ie toch weer. De SPAM blogpost!!!!!!!!! Besteed uw tijd nuttig. Boeit het je geen flikker wat er in dit geweldige verhaal staat? Lees dan lekker de krant ofzo. Lees meer..

  12 January

 • SPAM Alert!

  Allicht nu het jaar voorbij dreigt te zijn is het weer tijd voor de BLOGPOST!! Super episch voor sommige, irritant voor andere. Behoor jij tot die laatste categorie? Dan ben jij een verliezer want je zal dan wss niet verder lezen ;(. Lees jij wel verder over SPAM? Lees meer..

  24 June

 • SPAM Alert!

  Lieve lieve lieve leden, het is weer zo ver. Nieuwe epische ervaringen vragen om nieuwe epische posts. Je kent ons, ookal zou je dat misschien liever niet doen, het meest vervelende compo ploegje van het jaar. As usual een waarschuwing vooraf: BERSTEED JE TIJD NUTTIG LEES DIT NIET ALS HET JE NIET INTRESSEERT. Helaas mis je dan wel een goed verhaal. Lees meer..

  07 May

 • SPAM Alert!

  Het is weer tentamen week, perfecte moment voor de perfecte SOG. Liever niet SOGGEN? Studeer dan door en beschouw dit episch verhaal als ongelezen. Sinds onze vorige post is er weer veel gebeurt, wil jij nou weten wat precies? Stay tuned for more en klik op dat lees meer ding hier net onder. Lees meer..

  16 April

 • SPAM Alert!

  Een update en nabeschouwing over een episch weekend in Groningen met de irritantste sjaarsploeg van het jaar. CAUTION! Spendeer je tijd nuttig, interesseert je onze blog je niet, lees niet verder. Lees meer..

  27 February

 • SPAM Alert!

  Dit is SPAM. DISCLAMER: Besteed je tijd nuttig, vind je dit niet interessant? Treat it like SPAM en lees dit dan niet ?. Een update van toch wel het meest irritante compo ploegje van dit jaar. Van kek tot kleding voor de ploeg, SPAM heeft zins vorige blogpost weer veel meegemaakt. Lees meer..

  17 January

 • SPAM Alert!

  Dit is SPAM: Van broodbeleg tot irritante emails, SPAM heeft talloze invullingen. Dit jaar vinden wij een nieuwe! Compo ploeg SPAM gaat dit jaar voor de winst! Hier een update van onze eerste week als actieve compo ploeg. Lees meer..

  28 November

Nieuwe blog