Vaarverbod: Windkracht 7 Inloggen

Borkehoeren 1.5 '16

Bas en Wouter waren dronken op de ringvaartborrel en vonden dat de traditie van borkehoeren voortgezet moest worden. Dus gaan we de ringvaart roeien met het motto "Minder willen meer chillen"

Laatst actief: 16:38 18-04-2018

Van de blog

  • Borkehoeren Ringvaart Update

    De Ringvaart regatta is helaas nog maar 3 weken van ons verwijderd dus begint de tijd te dringen om de techniek te perfectioneren en de conditie op peil te krijgen. Hiermee zijn wij de laatste paar weken aan de slag gegaan en onder leiding van Mejuffrouw Dévi Venneman en Mejuffrouw Stephanie van der Lugt hebben wij een tweetal techniek trainingen gedraaid. Daarin hebben Mejuffrouw Venneman en Mejuffrouw Van der Lugt getracht om ons de fijne kneepjes van het roeien bij te brengen. Wij hebben immers het doel om ten tijde van de ringvaart regatta een solide haal neer te zetten die zo effectief en efficiënt mogelijk is. En Mejuffrouw Venneman en Mejuffrouw Van der Lugt hebben ons hierbij zeer goed geholpen. Lees meer..

    21 April

  • Roeiend richting de Ringvaart

    Bas en Wouter gaan de ringvaart roeien! Lees hier de reden waarom we dat hebben besloten, en wat we zullen doen om jullie op de hoogte te houden van onze voortgang! Lees meer..

    04 February

Nieuwe blog