Vaarverbod: Windkracht 7 Inloggen

Van de blog

 • Kleding Ophaal-moment 2

  Haal tussen 12.00 en 14.00 op woensdag 7 oktober of donderdag 8 oktober je OWee-kleding (ook sokken!) en gadgets op als je dat nog niet gedaan had! De PEIK zal jullie dan in de LCK je mooie spulletjes geven <3. Zorg ervoor dat je ten alle tijde 1.5 meter afstand houdt. Lees meer..

  03 October

 • Proefroeien OWee

  Lieve Leden! Sinds vandaag hebben we gehoord dat er try-outs georganiseerd mogen worden voor de nullen tussen 18:30-20:30. Daarom hebben we in korte tijd (voor vanavond en morgen) leden nodig die willen sturen of voorslaan! Vind jij het gezellig om in de avond nog een beetje OWee vibes mee te pakken? Kom dan gezellig een rondje roeien/sturen en schrijf je in via de form hieronder :) Lees meer..

  21 August

 • OWee borrels en programma

  Lieve leden, Over een week is het al zover: de OWee! Zoals jullie allemaal vast al weten gaat deze grotendeels online door, maar voor jullie is het mogelijk om tijdens de talkshows te komen borrelen op het vlot. Hiervoor komen op dinsdag om 13 uur eetlijsten online! Lees meer..

  07 August

 • OWee Gadgets ophalen

  Lieve Proteërs, volgende week tussen 10 en 13 augustus kan je je OWee gadgets op komen halen! We zullen op de volgende dagen en tijden buiten bij de beheertrap staan met uitdeeltafels: Lees meer..

  05 August

Nieuwe blog