6.6°C, 3Bft. Inloggen

Van de blog

 • Eerste consultancy-workshop van Insyde groot succes

  Actief luisteren is de belangrijkste vaardigheid om goed te kunnen overtuigen. En daarom onontbeerlijk voor consultants. Helaas is goed luisteren lastiger dan het lijkt: veel mensen horen wat iemand zegt, maar luisteren niet echt — laat staan dat ze de ander begrijpen.  Lees meer..

  05 March

 • Het is al bijna tijd voor de Acqui week!

  Schrijf je snel in bij de workshops van bedrijven als YER, DSW en TOPdesk en kom gezellig mee eten en borrelen na afloop. Laat op de borrel van 18 februari je CV checken en een professionele foto van jezelf maken. Mail je CV vóór as vrijdag naar vvz@proteus-eretes.nl!!! Lees meer..

  10 February

 • Proteus Bussines week

  Invest in your future! In de week van 17 februari organiseren wij de Proteus Business week. Verbreed je horizon door deel te nemen aan de workshops tijdens de symposia, laat je CV checken bij de YER CVcheck en laat een professionele LinkedIn profielfoto maken. Lees meer..

  28 January

 • Carrière Symposium

  Woensdagavond 21 november is het tijd voor het Carrière Symposium! Twee hele verschillende bedrijven, NUMA en Omnigen, zullen een workshop komen geven. YOUNG Medical Delta zal afsluiten met een presentatie. Lees meer..

  13 November

 • Maak kennis met de Acquisitie!!

  Een vliegende start maken met je leven na je studententijd? In contact komen met leuke en interessante bedrijven? Sponsoring binnenhalen voor de vereniging? Dat kan allemaal via de Acquisitie! Lees meer..

  23 October

 • Proteus-Eretes Shoppen

  Koop jij wel eens dingen online bij bijvoorbeeld, bol.com, Coolblue, Booking.com, maar ook Thuisbezorgd? Ga je binnenkort een cadeautje kopen voor je ploeggenootje, moeder of de liefde van je leven? Doe dat dan via Proteus-Eretes! Lees meer..

  15 December

 • Vacatures Silicon Valley

  Lijkt jou het gaaf om stage te lopen in Silicon Valley? Dan zijn onderstaande vacatures iets voor jou! Mail voor de volledige vacatures naar business@proteus-eretes.nl. Lees meer..

  28 October

 • Vacature Mott MacDonald

  Ben jij op zoek naar de perfecte startersfunctie voor na je afstuderen? Dan is de openstaande vacature voor Junior Consultant Transportation mogelijk ideaal voor jou! Lees meer..

  28 October

 • Vacature OOS International

  Ben jij net afgestudeerd en op zoek naar een uitdagende baan met projecten in het buitenland? Dan is de onderstaande vacature iets voor jou! Lees meer..

  17 October

 • Wat is de Acquisitie?

  Een vliegende start maken met je leven na je studententijd? In contact komen met leuke en interessante bedrijven? Sponsoring binnenhalen voor de vereniging? Dat kan allemaal via de Acquisitie! Lees meer..

  06 October

 • Proteus-Eretes Carrière enquête

  Voorbereiden op de arbeidsmarkt, je kan er tegenwoordig niet vroeg genoeg mee beginnen! Lees meer..

  03 April

Nieuwe blog