Nieuws

Laatste updates
Reminder stuurliedeninstructie

We willen jullie erg graag aan herinneren dat het voor alle stuurtjes verplicht is deel te nemen aan de stuurliedeninstructie.

De lotingen zijn bekend!

De lotingen van de PEiL & PEiK zijn hier te vinden.

WhatsApp service

Dit jaar heeft onze Wedstrijdleiding weer een WhatsApp service. Stuur een appje naar 06-44351629 en ontvang alle updates!

Beste roeiers en bezoekers,

Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen die op 23 maart bekend zijn gemaakt met betrekking tot het COVID-19 virus in Nederland zijn wij genoodzaakt onze wedstrijd af te gelasten. Op 25 en 26 april zou de Proteus-Eretes in 't Lang en - in 't Kort plaatsvinden, dit gaat helaas dit jaar niet door. Wij vinden het als organisatie natuurlijk heel jammer, maar wij realiseren dat het op dit moment onverantwoordelijk is. We hopen jullie volgend jaar te zien!

Mochten er vragen zijn aan ons als organisatie kan er gemaild worden naar: peil@proteus-eretes.nl

Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven. En houd ook de website in de gaten voor meer updates.

Bekijk de aftermovie van vorig jaar om een impressie te krijgen van dit epsische weekend!

Indelingen

De voorlopige blokindelingen van 2020 zijn bekend! Benieuwd naar de uitslagen van vorig jaar? De uitslagen en lotingen van 2019 zijn via de onderstaande links te bekijken.
Bekijk hier de loting en uitslagen van de PEiL 2019
Bekijk hier de loting en uitslagen van de PEiK 2019

Blokindeling PEiL

Zaterdag 25 april 2020 (onder voorbehoud)
Blok 1 Blok 2 Blok 3
HCl8+ DCl8+ Bedr. 8+
D2- H2- D2x
H4+ Poule 2 H4+ Poule 1 H4+ Poule 3
DErv C4+ H4* DOerv C4+
HErv C4+ HOnerv C4+ C4+ D6
C4+ D1 C4+ D2 C4+ H2
C4+ D3 C4+ D4 C4+ H1
C4+ H6
Zondag 26 april 2020 (onder voorbehoud)
Blok 4 Blok 5 Blok 6
D8+ H8+ Mix8+
D4+ Poule 2 D4+ Poule 3 D4+ Poule 1
H1x H2x D1x
NSRF D klassement D4* Mix2x
C4+ H5 C4+ D5 C4+ H4
C4+ H3 NSRF H klassement
C4+ D6

Blokindeling PEiK

Zaterdag 25 april 2020 (onder voorbehoud)
Blok 1 Blok 2
HCl 8+ DCl 8+
Mix 8+ Mix 8+
H4* H4+
D4+ Mix 2x
H2x D2x
D1x DOnerv C4+
HErv C4+ H1x
HOnerv C4+ DErv C4+
DErv 2- D4*
Mix C4+ HErv 2-

Ben jij van plan om dit jaar het baanrecord op jouw naam te zetten? De baanrecords van de PEiL zijn te vinden in het onderstaande PDF'je.

file_downloadBaanrecords PEiL

Wedstrijdinformatie

Vlotindeling en baankaarten

De boten zullen deels op Proteus en deels op Lijm en Cultuur (450 meter van Proteus) komen te staan, zodat de wedstrijd soepel kan verlopen en de boten beter bewaakt zullen staan.

Stuurinstructie en rugnummers

Net zoals vorig jaar zal de stuurliedeninstructies voor aanvang van je eerste race online worden bekeken. Na de stuurinstructie is er een kleine test die gedaan moet worden ter controle of de stuurinstructie wel is gedaan. Deze zal 2 weken voor de wedstrijd online komen te staan.

Rugnummers kunnen opgehaald worden op de barzolder op Proteus door een verenigingsvertegenwoordiger.

Inschrijfkosten

Ga je de PEiL of PEiK starten? Voor inschrijfgelden, zie http://www.wedstrijden.knrb.nl/nl/

Feest

Na een dag hard roeien is er tijd voor ontspanning. Je kan gelukkig zaterdag 25 april 's avonds los gaan op het (18+) PEiL-feest. Met als thema Prins PEiLs, zoek jouw MAXima. Tot de vroege uurtjes zullen er 2 podia zijn met verschillende bandjes en DJ's. Meer informatie zal binnenkort hier te zien zijn, maar ook op onze Facebook en Instagram.

Tijdens het hele feest werken we met consumptiemuntjes. Deze muntjes kunnen alleen gepind worden. Het is aangeraden om voor het feest alvast muntjes in te slaan, zodat je tijdens het feest niet in de rij hoeft te staan.

Voorzieningen

Fietsen

Het is mogelijk om zaterdag en zondag fietsen te huren. Het zal ook mogelijk zijn om deze voor het wedstrijdweekend al te reserveren. Meer informatie zal binnenkort online komen te staan.

Eten

Overdag biedt ‘t Beheer een verscheiden aanbod van broodjes en andere etenswaren aan die te verkrijgen zijn op het terrein van Proteus-Eretes.

Pinnen

Tijdens de wedstrijd en het feest zal er alleen de mogelijkheid zijn om te pinnen. Vergeet dus vooral niet je pinpas mee te nemen!

Slaapplekken

Als je zaterdag vroeg moet starten zullen er slaapplaatsen beschikbaar zijn. Ook voor zaterdag op zondag zullen er slaapplaatsen worden aangeboden. Meer informatie over de slaapplekken zal binnenkort online komen.

Plattegrond terrein

Routebeschrijving

Vanaf station Delft Campus: Ga vanaf het perron de trap naar het viaduct op. Ga hier linksaf, en volg het middelste pad (deze loopt omhoog). Op een gegeven moment kruist u de Schie. Direct na de Schie ziet u aan uw linkerhand het verenigingsgebouw van de D.S.R. Proteus-Eretes, ‘De Beuk’. U komt hier door nu via het eerste voetpad aan uw linkerhand het viaduct te verlaten.

Enkele botenwagens zullen dit jaar bij Lijm en Cultuur staan. Dit ligt ook op de Rotterdamseweg, ongeveer 450 meter ten noorden van Proteus.

Neem afslag ‘Delft Zuid’ vanaf de A13. U bent op de Kruithuisweg, neem nu de afslag naar de ‘TU-wijk’. Ga aan het einde van de afslag links (de Schoemakerstraat) en aan het einde van deze straat met de bocht mee naar rechts. Neem afslag 'Delft Zuid' vanaf de A13. U bent op de Kruithuisweg, neem nu de afslag naar de 'TU-wijk' vanaf de N470. Volg de tweede rijstrook van links om linksaf te slaan naar de Schoemakerstraat. Vervolg de weg naar de Huismansinkel. Sla aan het einde rechtsaf (de Heertjeslaan). Volg de Heertjeslaan tot het einde waar u rechtsaf slaat naar de Rotterdamse weg. Neem de tweede afslag rechtsaf naar de Kluyverweg. Of parkeer uw auto aan het eind van de eerste linker afslag aan de Kluyverweg, de Anthony Fokkerweg. In de hoek van deze parkeerplaats kunt u via het schelpenpad en het fietspad doorsteken richting Proteus-Eretes. Voorbij het viaduct, aan uw linkerhand vindt u het verenigingsgebouw van de D.S.R. Proteus-Eretes, ‘De Beuk’. Het is absoluut verboden uw auto op het terrein of de oprit van Proteus-Eretes te parkeren. Daarnaast zijn de trottoirs ook verboden terrein. Gelieve uw auto dus bij de Faculteit Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek te parkeren.

Enkele botenwagens zullen dit jaar bij Lijm en Cultuur staan. Dit ligt ook op de Rotterdamseweg, ongeveer 450 meter van Proteus.

Contact

Proteus-Eretes

Wanneer u contact wilt opnemen met Proteus-Eretes dan kunt u het beste gebruik maken van de volgende gegevens. U komt dan direct in contact met het bestuur.

Adres
D.S.R. Proteus-Eretes
Rotterdamseweg 362A
2628AT Delft
Postadres
Postbus 322
2600 AH Delft
Telefoon
(015) 2623720 (Bestuur)
E-mail

peil@proteus-eretes.nl
wedstrijdleiding.peil@proteus-eretes.nl
ct@proteus-eretes.nl

Rekeninginformatie

IBAN – NL44 RABO 0103 4052 40
BIC – RABONL2U
T.n.v. D.S.R. Proteus-Eretes te Delft
Inzake PEiL

Commissie

Elk jaar wordt het weekend van de PEiK en de PEiL georganiseerd door acht enthousiaste competitieroeiers. Hierin worden zij bijgestaan door een Qualitate Qua, iemand vanuit het bestuur die een oogje in het zeil houdt. Naast vier nieuwe commissieleden, zijn er ook vier mensen die voor het tweede jaar plaatsnemen in de commissie. Dit zorgt ervoor dat er genoeg ervaring in de commissie zit om er ook dit jaar voor te zorgen dat het evenement tot in de puntjes verzorgd wordt.

De commissie wordt bijgestaan door een jury om voor een eerlijk verloop van de wedstrijd te zorgen.

Proteus-Eretes in ’t Lang-commissie
Dagmar Schuffelers Voorzitter
Nina van Dulmen Penningmeester
Emma ten Hoor Acquisitie
Hanna Sickler Wedstrijdleiding
Jelmer Bloemhof Wedstrijdleiding
Pim Jansen Techniek
Joram Boumans Techniek
Pien Kastelein Public Relations
Saul Pennings Qualitate Qua
Jury
Mark Greefhorst Hoofd van de Jury
Pers

Proteus-Eretes in ’t Lang is een groot roeievenement waar vele studenten uit het hele land op af komen. Gepaard met mooi weer is de hoeveelheid roeiboten op de Delftse Schie een heus spektakel.

Wil u aanwezig zijn? Neem dan contact op met onze PR-commissaris:
Pien Kastelein te bereiken op 06 31783388 of peil@proteus-eretes.nl.