9.5°C, 5Bft. Inloggen

After PEiL en PEiK

Algemeen - 02 mei 2023 - 16:31 - Door Maud Meerkerk

Bedankt voor alle helpende handen en voorkom verbranden.

Lieve leden, het weekend van de PEiL en PEiK is pas net voorbij en daar zijn we alweer. Als het goed is, is dit voorlopig de laatste keer. ;)

Graag wilden wij als commissie iedereen even bedanken voor afgelopen weekend. Denk hierbij aan het meedenken en het begrip met betrekking tot trainen, fietsen goed parkeren (de meesten dan), rekening houden met andermans boten in de loods en natuurlijk medewerkeren. Het is voor jullie een kleine moeite en levert ons veel op! Als commissie zijn wij dus super blij met hoe het allemaal is gegaan rond het weekend en daarvoor mega thanks! 

In het specifiek nogmaals bedankt aan alle (last minute) medewerkers tijdens de PEiL en PEiK. Zonder jullie hulp was het niet zo’n geslaagd weekend geweest. Om het volgend jaar weer iets beter aan te pakken dan dit jaar, zijn we benieuwd hoe jullie het helpen tijdens het wedstrijdweekend hebben ervaren. Als je tijd en zin hebt, zou je ons enorm helpen door de form in te vullen. Wie weet wordt medewerkeren tijdens de PEiL en PEiK volgend jaar dan misschien wel nog leuker!
Was je er dit jaar bij als medewerker of als toeschouwer en zou je volgend jaar zelf het wedstrijdweekend willen organiseren? Vul dan de commissieinteressetool op de site in (mag uiteraard ook als je er niet was dit weekend) en wie weet, hobbel jij volgend jaar ook trots over het vlot in je PSIletje! Met vragen over de commissie, weten jullie ons te vinden.

Tot slot nog een praktische mededeling. Wij hebben aardig wat zonnebrand ingeslagen, hier is nog veel van over. Gezien het zonnetje steeds vaker om de hoek komt kijken, is het weer belangrijk om in te smeren. Mocht je dus het water op gaan om te roeien, ga je coachen of ga je gewoon beetje flaneren op het vlot en ben je je vergeten in te smeren? Twijfel dan niet en pak een van de flessen zonnebrand die linksboven in de toolboxenkast staan! 

Nogmaals bedankt namens de PSI en tot volgend jaar!!!