12.8°C, 4Bft. Inloggen

Commissie dinsdag - Werving voor Bouw

Algemeen - 14 maart 2023 - 14:15 - Door Juliette du Marchie Sarvaas

Elke maandag wordt er een commissie uitgelicht op de Proteus-Eretes kanalen, deze week is gewijd aan de Werving voor Bouw!

Lieve Leden,
Zoals de naam als zegt zijn wij met de Werving van Bouw er op gefocust om de (financiële) realisatie van een aan- of nieuwbouw van ons verenigingsgebouw dragelijker te maken. Dit doen wij op meer manieren dan alleen koud bedrijven bellen. Zo hebben we het bouwfeest georganiseerd (met Beuktails en broodjes bouwpao) en hebben we onlangs de verkoopactie gestart waarbij leden de mogelijkheid hebben om een stukje van de Beuk te kopen. Daarnaast houden wij ons als commissie ook bezig met communicatie. Het bouwbord is weer in ere hersteld en onlangs hebben Eva en Roelof de Proteus Bouw insta van een nieuwe huisstijl voorzien. Deze zullen wij vanaf nu ook bestieren, om de vereniging zo goed mogelijk op de hoogte te houden.
In de pijpleiding hebben wij een sponsorloop (of iets vergelijkbaars, zoals een 24-uurs ergometerchallenge) en een benefietdiner staan. Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar nieuwe ideeën om de financiering te vergemakkelijken. Zo doen we nu onderzoek naar het opzetten van een steunstichting, het uitgeven van obligaties, subsidies, fondsen en werkacties. Mocht jij hier nog iets leuks over horen, laat het ons vooral weten!