8.6°C, 3Bft. Inloggen

Resultaten meningspeiling Bouw ALV

Algemeen - 21 november 2022 - 20:30 - Door Hugo de Thouars

Lieve allemaal, onze hond had de post opgegeten en de brug stond open, maar hier is toch de langverwachte post met resultaten van de Bouw ALV van 26 oktober!

Lieve Leden, 

Vorige week woensdag was de Bouw-ALV waar we met veel Proteërs aanwezig waren. Met een hoop bouwgerelateerde dingen op de agenda was het een drukke avond. Onderdeel van de vergadering was een meningspeiling. Deze was op papier, waardoor er ruimte was voor uitleg en feedback. In totaal hebben 93 leden hun mening gegeven. Naar aanleiding van de bouwweek hebben we besloten om het keuzemoment over de ambitie voor de aanbouw te verplaatsen. In samenspraak met de architecten en de kostendeskundige willen we de twee richtingen, aanbouw en nieuwbouw, nog verder ontdekken. Om jullie mee te nemen in de huidige stand van zaken en ook te weten wat de leden graag zouden zien, is de meningpeiling op touw gezet. De uitslag hiervan is als volgt:

Nieuwbouw: 30
Aanbouw: 52
Geen bouw: 3
Geen mening: 8


Hieruit blijkt dat de mening van de leden ook nog erg verdeeld is. Dit bevestigt voor ons ook de keuze om nog verder op twee sporen de bouwvraag te onderzoeken.

We willen jullie van harte bedanken voor jullie grote aanwezigheid. We zouden graag deze opkomst (en het liefst een nog hogere) hebben voor de volgende mijlpalen die we zullen presenteren aan de ALV. Ook hebben we een heel veel goede feedback gekregen en zijn er vraagstukken opgekomen die onze aandacht verdienen. We zullen jullie op de hoogte houden van het proces, dit gebeurt via de instagram (@proteus_pvb) en de bouwbrief!

Voor vragen en opmerkingen, mail ons gerust op bouw@proteus-eretes.nl

Kusjes van de PvB!