22.2°C, 3Bft. Inloggen

Nabeschouwing A3K

Competitieroeiverslag - 19 mei 2022 - 12:17 - Door Lotte Beukers

Vlam in het stopcontact

Alle compo’s zijn weer terug gerold uit Leiden en lijden was het ook wel. 
Van vroeg opstaan om in blok 1 te beginnen naar een vlam in het stopcontact waardoor het verenigingsgebouw van Asopos dicht moest en dus de dixies volop gebruikt moesten worden. Wie slim was kon daar naar de loods van krachttrainings ruimte, waarin een WC verstopt zat en tevens ook de mensen van de tijden naartoe gestuurd waren.  Dit leidde ook tot uitloop van de verplichte stuurliedenvergadering. Blok 3 werd uitgesteld.  

Daarnaast konden andere vereniging niet echt goed roeien, dit zorgde voor botsingen op de Vliet. In blok 2 had een Hevr 4+ bootje bedacht dat snoeken een goede manier was om de voetjes even te koelen in het water. 

Ondanks al deze calamiteiten hebben we toch nog flink kunnen taarten. Want zeg nou zelf Proteers zijn wel capabel. Esther spruit pakte in blok 1 de eerst taart in het DEvr skiff veld. Hierna volgde de strijd tussen de twee beste mannen ploegen Zeuven en het Beuncommissariaat. De taart werd veroverd door het Beuncommissariaat! In het DEvr. 4+ veld won Natúúrlijk een mooie combi van Proteus en Laak.  

Zowel in het DEvr 2x en HEvr 2x veld pakte we taarten; eerst Anouk & Martiene en vervolgens Steen Papier Bier

Op de neon party waar menig Proteer aanwezig was, hebben we de bar proberen over te nemen. Wat in het eerste opzicht leek als een makkelijke opgave werd toch als moeilijk bevonden. Er vielen hierbij wat blauwe plekken te verdienen naast de taartjes. Gelukkig kleurt blauw wel mooi bij de  verbranden huidjes die opgedaan waren op de Vliet. Het was namelijk erg warm. Hier hadden sommige ploegjes geen rekening mee gehouden oeps. 
Al met al een succesvol en gezellig weekend in Leiderdorp