20.5°C, 4Bft. Inloggen

Voorbeschouwing Skollcup met streepje door de o

Competitieroeiverslag - 08 april 2022 - 17:31 - Door Hannah Godding

Op naar de Bosbaan voor de Skøllcup! Huh maar de Bosbaan is toch van Okeanos?

Dit weekend wordt de Bosbaan weer eens uitgeleend zodat Skøll de Skøllcup kan organiseren. En die Bosbaan met zijn 8 banen is hard nodig, want in de Skøllcup starten maar liefst 6 verschillende bokalen.

De Dopjes van de Bakboordbokaal en het Klassement komen er dit weekend goed vanaf door een afstand van 1000m te mogen roeien, maar dit zal wel 2 keer moeten. De ouderejaars hebben het zwaar gezien zij ondanks hun leeftijd en hun aftakelende lijven 2000m zullen moeten afleggen, en dat 2 keer.

Naast de ouderejaars zullen de zaterdag roeiers het ook zwaar hebben, zij moeten namelijk in de regen strijden. Maar niet getreurd: de tranen van geluk of teleurstelling kunnen hierdoor geheel onopgemerkt gelaten worden!

Voor het welverdiende feest voor de hardwerkende roeiers, moet helaas ook nog gewerkt worden. Het feest is in tegenstelling tot de wedstrijd bij Skøll thuis. Dus zal er een korte reis door Amsterdam moeten worden afgelegd om de toekomstige taarten te vieren, of je verdriet weg te zuipen.

PS: Team Tank gaat taarthoeren in het dispuuts C4+ veld  *sfeervol*