21.5°C, 3Bft. Inloggen

Uitnodiging Easy LMS workshop Luisteren

Algemeen - 10 november 2021 - 15:42 - Door Jort Koks

Actief luisteren is zonder twijfel de belangrijkste vaardigheid om anderen goed te kunnen helpen en begeleiden.

Helaas is goed luisteren lastiger dan het lijkt: veel mensen horen wel wat iemand zegt, maar luisteren niet echt — laat staan dat ze de ander begrijpen. 

Of je nu (roei)coach, consultant of beleidsmedewerker wilt worden: goed luisteren is de basis van je vak! In de workshop Oh, bedoel je dat! behandelt Easy LMS-consultant Anna Moscyznski verschillende manieren van luisteren en behandelen (en oefenen!) we effectieve gesprekstechnieken om gerichte vragen te stellen en zo daadwerkelijk te achterhalen wat iemand wil of bedoelt.

De vaardigheden die je tijdens deze workshop opdoet zijn niet alleen handig voor je latere carrière, maar helpen je ook nu. Bijvoorbeeld bij sollicitatiegesprekken of in de communicatie met docenten over je projecten en onderzoeken. En ook voor aankomende roeicoaches is goed kunnen luisteren echt een pré. Want wat bedoelen je roeiers nu eigenlijk? Wat vertellen ze je nu echt? En hoe kun jij datgene wat zij vertellen vertalen naar een goede training of peptalk? Kom naar de workshop en krijg de handvatten om je luistervaardigheden naar een hoger niveau te tillen! 

Praktische informatie 

Spreker: Anna Moscyznski 

Waar: Oude Delft 48, Delft 

Uiterlijke inschrijfdatum: 17 november 2021 via de Eetlijst

Datum workshop: 25 november 2021

Tijd: 14:45 – 17.15, inloop vanaf 14.35. Vanaf 17.15 is er een borrel! 

Voertaal: Engels Website: www.easy-lms.com/listen 

Testimonial 

Afgelopen mei heb ik via Proteus bij Easy LMS de workshop Listening gevolgd. Ik ben erg blij dat ik deze workshop bij jullie heb mogen volgen en heb er elke dag nog iets aan. Ik ben zelfs zo enthousiast dat ik mijn bestuurgenoten van S.H.C. Scoop heb aangeraden om de workshop ook te volgen! 
Rik Geerdink 

Disclaimer

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM. Als het RIVM besluit om de groepsgrootte te beperken, zullen wij besluiten om de workshop te annuleren. Het is niet haalbaar om deze interactieve workshop online te doen.