23.2°C, 4Bft. Inloggen

Nabeschouwing verenigingskampioenschappen

Competitieroeiverslag - 07 juni 2021 - 10:31 - Door Annelouk van Mierlo

Afgelopen donderdag hebben commissies liefjes en samengestelde ploegjes het tegen elkaar opgenomen op de Verenigingskampioenschappen. Na de Nabeschouwing van le Bixy zijn jullie vast benieuwd naar wat de rest van de ploegen nou gedaan hebben.

In het mix 8’en veld zijn de kreekrugridders met minder dan een seconde verschil met de IRIS als eerste over de streep gekomen en hebben ze de huizen derby gewonnen van Huize Sjors. En het bleek dat het KB 75 toch nog wel wat kan leren van het huidige bestuur.

In het halfvolle C4+-veld heeft de oude zwicht toch nog de winst kunnen pakken van een boot vol dames. De borrelende mensen in de halfvolle C4+ boten werden wel gemist, in plaats daarvan werd maar handjeklap gedaan. De leukste hoedjes in dit veld gaat naar de mgd4+.

De snelste commissie C4+ blijkt uiteindelijk de LVC te zijn en de half scull winnaars zijn de Bifi Boys vo. De Lichte Pickels en Gekke Gekko’s zat maar een tiende van elkaar af in tijd in het halfscull veld. De kanonboot miste wat kruit en eindigde met de langzaamste tijd van de dag.
 In het liefjes veld is er een gelijke eerste plek behaald tussen Gaan met die banaan en Anijs, dat wordt een dubbeldate. Dit keer hebben we vanwege corona wel de liefdesverklaring met drie tongslagen voor vertrek op het vlot gemist. Al laat samen roeien als kerstboom ook zeker commitment naar je liefje zien. Hoofdpijn had denk ik hoofdpijn want die zijn niet meer gestart.