8.4°C, 3Bft. Inloggen

Beukklusdag 4 april

Algemeen - 31 maart 2021 - 17:01 - Door Coen Jansen

Zondag aanstaande is het de verjaardag van 'De Beuk'! Het perfecte moment om ons mooie gebouw een dag in het zonnetje te zetten! Kom na je training helpen met een klusje en neem een lekker stukje taart!

Beste Leden,  
Aankomende zondag, op 4 april, is onze prachtige sociëteit ‘De Beuk’ jarig! Met een respectabele leeftijd van 24 gaat ze al wat langer mee dan de leeftijd van het gemiddelde lid! De hoogste tijd om het hele gebouw een dagje extra in het zonnetje te zetten. Ga je zondag roeien, ergometeren, of een andere training doen op Proteus? Dan vragen we je vriendelijk om na je training even te langs te komen bij Coen of een ander bestuurslid voor een klein klusje. Na afloop staat er dan een lekker stukje taart voor je klaar. Ook als je gewoon zin hebt om te komen klussen zonder trainen dan ben je van harte welkom :)
LET OP: Om te voorkomen dat iedereen tegelijk komt (aka veel mensen bij elkaar) vragen we je om alvast aan te geven hoe laat je van plan bent om te komen. Vul als opmerking/reactie je naam in bij een tijdslot in deze sheet https://docs.google.com/spreadsheets/d/1TH40JaI7WcCAkmHaOM1JgjYNwzLeH-zANmuay4oN99w/edit?usp=sharing
Tot zondag!