8.7°C, 3Bft. Inloggen

Zet hem op 60!

Algemeen - 22 maart 2021 - 12:06 - Door Jill Oudshoorn

Wist je dat een cv-ketel in zijn fabriekinstelling altijd op 80 graden staat en onnodig veel gas gebruikt en CO2 uitstoot veroorzaakt. Best zonde maar heel makkelijk te verhelpen. Als Proteus doen we mee met de actie 'Zet 'm op 60' waarbij we zoveel mogelijk mensen willen bereiken om hun cv-ketel op 60 te zetten. Zo zetten we weer een stapje naar een duurzamere wereld.

Lieve leden,

Wist je dat een cv-ketel in zijn fabriekinstelling altijd op 80 graden staat en onnodig veel gas gebruikt en CO2 uitstoot veroorzaakt. Best zonde maar heel makkelijk te verhelpen. Als Proteus doen we mee met de actie 'Zet 'm op 60' waarbij we zoveel mogelijk mensen willen bereiken om hun cv-ketel op 60 te zetten. Zo zetten we weer een stapje naar een duurzamere wereld.Hoe werkt het?
Ga naar: www.zetmop60.nl/proteus en doorloop het stappenplan. Het duurt ongeveer een minuutje. Maak ook gelijk een selfie van dat je het doet en stuur die naar info@Zetmop60.nl. Zo maak je ook nog eens kans op 60 corona biertjes voor je huis (:Mocht je de duurzame smaak helemaal te pakken hebben, vertel dit vooral door aan je roeimaatjes, studievrienden en familie zodat zij dit ook gaan doen!