22.5°C, 3Bft. Inloggen

Lekker bijverdienen bij tentamentrainingen.nl

Algemeen - 05 februari 2021 - 14:02 - Door Bouwe-Jan ten Donkelaar

Ben jij nog op zoek naar een studiegerelateerd bijbaantje om zo de schulden bij ome DUO laag te houden? Ga dan bij TentamenTrainingen.nl werken als docent of schrijver!!

Wat ga je doen?
Als schrijver ben je onderdeel van een team van schrijvers, docenten en trainingsmanagers voor een specifieke studie en produceer je nieuwe lesmaterialen voor onze trainingen, of verzorg je updates voor bestaand materiaal. Je kunt dit doen voor een vak dat je op dat moment zelf volgt. In dat geval ben je goed betaald bezig je eigen tentamen voor te bereiden, wat wil een student nog meer :-)! Een handleiding bij ons bestaat uit een samenvatting van de lesstof, aangevuld met oefenvragen. 
 
Je wordt als docent onderdeel van een docententeam voor jouw studie. Je geeft les aan een groep tot 10 personen in een training van gemiddeld 12 lesuren (verdeeld over 3, of 4 lessen). Je legt de belangrijkste onderwerpen uit, beantwoordt vragen en oefent samen met de studenten tentamenvragen. Je geeft les in de vakken die je zelf leuk vindt en waar je goed in bent! Dit doe je aan de hand van een trainingshandleiding, die bestaat uit een samenvatting van de lesstof, aangevuld met oefenvragen. Je hebt ook de mogelijkheid deze zelf te schrijven (waarmee je per handleiding tot wel €300,- kunt verdienen!).

De (belangrijkste) pluspunten 
Als schrijver verdien je een vergoeding tot €300,- per opgeleverde handleiding (samenvatting), waarbij de  uiteindelijke vergoeding hangt af van de dikte van de handleiding, de beoordeling door de studenten die ermee gewerkt hebben en zaken als de correctheid van spelling- en grammatica.

Je hebt als onderdeel van ons team bij TentamenTrainingen.nl gratis toegang tot onze trainingen en van het lesmateriaal voor de vakken die we aanbieden. 

Je krijgt gratis StudeerSnel premium tijdens het schrijven. Zo vlieg je niet alleen door je werkzaamheden, maar ook door de overige benefits door je studie!
 
Als docent verdien je een minimale vaste vergoeding van €15,- tot €23,- per lesuur, (mede afhankelijk van je ervaring);
Je hebt de mogelijkheid om de vergoeding verder te verhogen, door (deels) variabel vergoed te worden o.b.v. de prestaties van je groep (dit kan oplopen tot €50 per lesuur!
 
Kan jij niet wachten om bij TentamenTrainingen.nl aan de slag te gaan en lekker bij te verdienen? Of heb je na het lezen van dit bericht nog brandende vragen? Neem dan vooral een kijkje op hun site voor meer informatie!!
 
Interesse in een bijbaantje als schrijver?: https://tentamen.training/3kcPL9I
Interesse in een bijbaantje als docent?: https://tentamen.training/2Db4PnY