2.6°C, 5Bft. Inloggen

STIP zoekt nieuwe mensen!

Algemeen - 18 december 2020 - 08:36 - Door Noortje Kwakernaak

Studenten Techniek In Politiek (STIP) is een gemeenteraadspartij in Delft, gerund door studenten, voor alle Delftenaren.

Beste Proteërs,

STIP is op zoek naar nieuwe enthousiaste mensen! Studenten Techniek In Politiek (STIP) is een gemeenteraadspartij in Delft, gerund door studenten, voor alle Delftenaren. Met 6 zetels is STIP de op één na grootste partij in de gemeenteraad van Delft. De drie belangrijkste onderwerpen waar STIP zich voor inzet en op onderscheid in de gemeenteraad zijn duurzaamheid, (kennis)economie en levendigheid. STIP bestaat al 27 jaar, waarvan we al 20 jaar in de coalitie zitten en een wethouder mogen leveren. Wil je meer weten over STIP bekijk dan onze website en verkiezingsprogramma.

Om de komende jaren net zo succesvol te zijn als de afgelopen tijd, hebben we nieuwe, enthousiaste mensen nodig. Studenten die het leuk vinden om zich te verbreden, om te leren debatteren en overtuigen en die geïnteresseerd zijn in politiek. In maart 2022 zijn er verkiezingen. Als je in de aansluitende vier jaar politiek actief wilt worden bij STIP, dan moet je in 2022 op de kieslijst staan. Daarnaast zijn we ook op zoek naar mensen die de campagne volgend collegejaar willen opzetten. Ben je benieuwd hoe de eerste campagne van STIP er uit zag? Check dan dit filmpje! 

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een mail naar voorzitter@stipdelft.nl voor aanvullende informatie.

Met geSTIPte groet,
Rick van den Brink