4.1°C, 4Bft. Inloggen

Aanmelden Ringvaartlidmaatschap

Algemeen - 03 november 2020 - 17:24 - Door Jorn van Beek

Op 2 juni zal de EY-Parthenon Ringvaart Regatta plaatsvinden. Wil jij meedoen aan deze roeimarathon? Lees dan verder!

De Parthenon EY Ringvaart Regatta is een 100 km lange roeimarathon die begint in Leiden, een groot deel van het traject van de Ringvaart aandoet en eindigt in Delft. Voor het roeien van de ringvaart is ook veel externe interesse. Als je bij Proteus gaat trainen voor de ringvaart, wordt je ringvaartlid. AanmeldenOmdat wij natuurlijk niet een onbeperkt aantal boten beschikbaar hebben voor de ringvaart, kan het helaas zo zijn dat wij niet iedereen een plekje kunnen geven. Om een goede indeling voor de boten te maken hebben we een aanmelddeadline voor de ringvaart. Deze aanmelddeadline is 1 december en dit geldt zowel voor Proteus-leden als niet-leden. Om te kunnen bepalen of we een boot voor je hebben, hebben we een aantal gegevens nodig. Bij je aanmelding moet je daarom de volgende gegevens mailen naar ringvaart@proteus-eretes.nl:


  • volledige naam van iedereen van de ploeg en per persoon of hij/zij roeiervaring heeft

  • gemiddelde gewicht van de ploeg, zodat wij kunnen bepalen of we een zware of lichte boot moeten toewijzen (uitleg: er zijn boten voor zware en lichte roeiers, het bootgemiddelde voor een zware ploeg >75 kg en het bootgemiddelde voor een lichte ploeg is <75 kg)


Als je deze gegevens hebt doorgegeven kom je op de lijst met aanmeldingen. Na 1 december zullen wij laten weten of er een boot beschikbaar is voor je ploeg.Voor externen is het daarnaast ook belangrijk om te weten dat wij in december een verplichte kick-off organiseren voor alle ringvaartleden. Het is verplicht om hierbij aanwezig te zijn, omdat we onder andere uit gaan leggen hoe je om moet gaan met het materieel. Wanneer deze precies zal zijn, wordt gecommuniceerd na de aanmelddeadline.Dus wil jij de ringvaart roeien? Wacht dan niet langer en stuur ons een mailtje! Ook voor verdere vragen mag je ons altijd mailen.