2.3°C, 1Bft. Inloggen

Nabeschouwing Knorrensteijn

Competitieroeiverslag - 16 oktober 2019 - 08:54 - Door Susan Potters

Afgelopen zaterdag is een deel van Proteus afgereisd naar een andere knorrenclub in het verre Enschede, om daar de tweede wedstrijd van de najaarsbokaal te varen en een stapje dichterbij de bokaalwinst te komen.

Zo is bokaalwinst zeker een optie voor Two and a Tall Man (maar niet hopen natuurlijk), aangezien zij vorig wedstrijdweekend overduidelijk eerste werden met hun antifase halen. Helaas schrok het deze keer hun tegenstanders minder af, ze werden tweede. Maar voorlopig behouden ze hun eerste plek in de bokaal nog wel! 

Dan naar de D4* waar (B)roeikas(t)effect goede zaken deed: op beide afstanden werden ze ruimschoots eerste en dus mochten zij een lekker zelfgebakken taartje mee naar huis nemen. Doe maar eindigde op een mooie derde plaats en zal hierdoor heel wat plekjes stijgen in de bokaal! Nootella, die voorheen derde in de bokaal stond, moest genoegen nemen met een zesde plekje. 

In de D4+ deden de ploegen MBMB, Kapot, OJC Toevallig, Complex, SirROWp mee. Hiermee was bijna de helft van het veld gevuld met Proteus ploegen! OJC Toevallig werd tweede, net achter Orca. De rest van de ploegen eindigde ergens tussen de vijfde en tiende plek. 

Ook deed er weer een heel scala aan H4+ ploegen mee: Badbeer, Vovernaedsche 4, Compensatie, Buhton +1, SPAM en Coolbest. Hiervan boekte Badbeer de beste resultaten met een vijfde plek en deed Vovernaedsche 4 het ook goed! 

Met 1 taart voor Proteus kunnen we het weer een geslaagd weekend noemen. De volgende wedstrijd, de Asopos Najaars, is al in het zicht en dus komen we steeds dichterbij de ontknoping van de Najaarsbokaal.