7.2°C, 4Bft. Inloggen

Vacature Lid KNRB Commissie Competitieroeien

Algemeen - 20 september 2019 - 19:34 - Door Esmee Talens

De KNRB Commissie Competitieroeien is opzoek naar een nieuw commissielid! Heb jij een hart voor het competitieroeien en heb jij affiniteit met competitiewedstrijden? Dan is dit misschien wel wat voor jou!

De KNRB Commissie Competitieroeien is een jonge commissie die zich inzet voor het competitieroeien in Nederland. De aandacht van deze commissie richt zich voornamelijk op het ouderejaars competitieroeien. Deze commissie houdt zich voornamelijk bezig met het beheer van de ouderejaarsbokalen zoals de Vlietbokaal en de Kruithuisbokaal. Als onderdeel van de Commissie Wedstrijden stellen wij de  kalender voor het competitieseizoen samen. Daarnaast worden er enkele bijeenkomsten gedurende het jaar georganiseerd waar wij bijeenkomen met bijvoorbeeld de competitie commissarissen maar ook de wedstrijdleidingen van verschillende competitiewedstrijden.De commissie vergadert ongeveer eens per maand. In het najaar en tijdens de winterperiode vergaderen we voornamelijk digitaal of plannen we een vergadering in combinatie met de bijeenkomsten die we organiseren. Gedurende het seizoen proberen we elkaar te ontmoeten op wedstrijden. De duur is in overleg vast te stellen, maar de voorkeur gaat uit naar twee jaar.De commissie is opzoek naar:
-          Een actieve (competitie) roeier/coach of geweest
-          Een liefde voor het competitieroeien
-          Ervaring met het organiseren van competitiewedstrijden of kamprechter ervaring is een pré
-          Excel skills is een pré

Je interesse gewekt en wil je meer weten? Neem dan contact op met Siem Looijen via knrbcc@gmail.com of +31 (0) 6 51 57 09 72. Solliciteren kan door een mail te sturen met bijgesloten CV en motivatiebrief naar knrbcc@gmail.com. De deadline hiervoor is 1 okt 2019.