20.4°C, 3Bft. Inloggen

Partnership Kolibrie Next

Business - 04 juni 2019 - 10:00 - Door Hein Gijsman

Recent is Proteus-Eretes een samenwerking aangegaan met Kolibrie Next, een digitaal horeca uitzendbureau. Zij zijn op zoek naar flexibele versterking op verschillende festivals, evenementen en voor andere horeca. Leuk om met je ploeg wat bij te verdienen voor je vakantie dus! Klik voor een uitgebreidere uitleg.

Op zoek naar een flexibele horecabijbaan met leuke collega’s, een goede sfeer en de mogelijkheid om een zakcentje te sparen? Dit allemaal terwijl je werkt op de leukste festivals met je vrienden? Gevonden! Anders dan een traditioneel horeca uitzendbureau, werkt Kolibrie Next digitaal. In onze Kolibrie Next app vind je de tofste horecavacatures helemaal zelf en kun je direct solliciteren. Kolibrie Next geeft jou de kans om te sparen voor je vakantie, en dat samen met je vrienden! Dat kan bovendien met én zonder ervaring. Zin in? Benieuwd welke jobs, Download de app en solliciteer!Meld je je aan via deze link, dan help je daar Proteus ook mee!

Wat ga je verdienen?
Bij Kolibrie Next verdien je het bruto minimum loon van iemand die 1 jaar ouder is. Dus als je 18 jaar bent, verdien je het salaris van een 19-jarige.

Aan de slag met de Kolibrie Next App
Stap 1: Download de app
Beschikbaar in de App store & Playstore: App
Stap 2: Schrijf je in!
In de app voer je makkelijk en snel je persoonlijke gegevens in. Geef aan of je wel of geen ervaring hebt en welk werk jou het leukst lijkt om te doen. Als je profiel compleet is, zorgen wij ervoor dat je op basis van je woonplaats, ervaring en voorkeuren de beste matches te zien krijgt. Tinder is er niks bij!
Stap 3: Koppeling Proteus Eretes aan Kolibrie Next
Binnen ons platform hebben wij een omgeving voor jullie ingericht. Met de volgende link kun je in de omgeving: Link
LET OP: Open de URL op je mobiel, zodat hij meteen de Kolibrie Next App kan openen.NOTE: Soms werkt de URL niet de 1e keer, a.u.b. probeer de URL dan nogmaals te openen.
Stap 4: Welkom Proteus Eretes
Zodra je de URL hebt geopend zie je een welkomsttekst over onze samenwerking.
Stap 5: Aan de slag
Yeah! Je kunt nu aan de slag!