Vaarverbod: Windkracht 7 Inloggen

Carrière Symposium

Business - 26 maart 2019 - 19:37 - Door Vera Kortman

Maandagavond 1 April is het tijd voor het Carrière Symposium! Twee hele verschillende bedrijven, Gupta strategists en Geonius, zullen een workshop komen geven. De planning van de avond is als volgt:

18:30 Inloop en GRATIS 3-gangen diner
19:30 Start van de workshops. Je kan een voorkeur aangeven voor de workshop die je wil volgen. 
21:00 Start borrel 

Gupta strategists:
De eerste workshop van het Carrière Symposium zal gegeven worden door Gupta Strategists! Dit is een onafhankelijk adviesbureau voor organisaties in de zorgsector, in binnen- en buitenland. Opdrachtgevers zijn bijvoorbeeld ziekenhuizen, zorgverzekeraars, de overheid en financiers. 
Gupta Strategists biedt praktische oplossingen of innovatieve ideeën voor complexe vraagstukken. Werken bij Gupta betekent dat je als allround strategieconsultant wordt opgeleid in de gezondheidszorg, binnen een klein team aan grote projecten werkt en jezelf continu uitdaagt. Altijd met het idee om de producten en/of dienstverlening van onze klanten beter te maken. 
Ben je benieuwd naar ons team, wat we doen en welke kansen we bieden? Kom bij ons langs op het Carrière Symposium

Geonius:
 Geonius is een interdisciplinaire dienstverlener op het gebied van ingenieursdiensten met brede expertise binnen de grond-, weg- en waterbouw en bouwsector. Geonius heeft een unieke combinatie van vakkennis op het gebied van wegen, geotechniek, milieu, geodesie, water, ruimtelijke ontwikkeling, landschap, archeologie en ecologie. De workshop zal bestaan uit een korte masterclass grond i.r.t. civiele techniek en ook een casus bevatten, namelijk over de bodemopbouw van ons eigen pand, die Geonius voor de aanbouw in kaart heeft gebracht.

Natuurlijk is er tijdens het avondeten en de borrel genoeg tijd om een praatje te maken met de aanwezige bedrijven. Aanmelden kan op de eetlijst via: https://www.proteus-eretes.nl/eetlijst/detail/lijst:599. Geef hierbij je studie en voorkeur voor de workshop aan. We hopen je dan te zien!