6.8°C, 4Bft. Inloggen

IRIS en meelopen bij WW

Algemeen - 11 februari 2019 - 16:49 - Door Anton Kozlov

De IRIS is de commissie die roeiwedstrijden tijdens het jaar klokt. Van wedstrijden zoals de Head tot wedstrijden op Proteus. Als je wil zien hoe het klokken van een wedstrijd achter de schermen gaat of interesse hebt in een commissie, kom meelopen tijdens de WW!



De opening van het roeiseizoen komt er al heel snel aan en dit betekent dat na de WW bijna elk weekend een wedstrijd gaat plaatsvinden. Iedereen wil natuurlijk elke keer weten, hoe snel was ik? Het is de IRIS commissie die de tijdwaarneming doet op veel wedstrijden, van burgerwedstrijden zoals de Head tot studentenwedstrijden zoals de SIR. Tijdens wedstrijden werken we niet alleen achter de schermen met ons zelfontwikkelde systeem maar staan we ook langs de kant om zelf te klokken en te begeleiden.


Als je het interessant lijkt om te zien hoe het klokken van een roeiwedstrijd achter de schermen gaat, stuur een mailtje naar [email protected] en kom bij de WW meelopen. Verder als je programeerervaring al hebt of die juist wil gaan ontwikkelen zoeken wij je ook! Voor enthousiaste meelopers zijn natuurlijk ook compopunten beschikbaar!