Vaarverbod: Windkracht 7 Inloggen

SPAM Alert!

Algemeen - 17 januari 2019 - 18:10 - Door Mees Beumer

Dit is SPAM. DISCLAMER: Besteed je tijd nuttig, vind je dit niet interessant? Treat it like SPAM en lees dit dan niet ?. Een update van toch wel het meest irritante compo ploegje van dit jaar. Van kek tot kleding voor de ploeg, SPAM heeft zins vorige blogpost weer veel meegemaakt.

Inmiddels zijn we weer een paar weken verder. Het aantal afschrijvingen van ons is flink gestegen, zo ook het aantal ploeg escalaties, ploeg outfits en regels. Men zou kunnen zeggen dat onze opstart fase voorbij is, helaas aan alles komt een eind. Hoewel wij toch langzaam aan onze sjaarsheid verliezen (ja weet het, NIET HOPEN ofc) zijn wij nog altijd fris en groen achter de oren.

Om het nieuwe kalenderjaar goed in te leiden even een update voor de plannen van SPAM voor het eerste kwartaal. Na natuurlijk de tentamenweek overleefd te hebben gaat SPAM zijn aandacht richten op verscheidende nieuwe dingen, waaronder natuurlijk het starten van wedstrijden. Wij zijn van plan om de Gyas te starten om natuurlijk een epische ervaring rijker te worden maar natuurlijk voor de wedstrijdpunten. Want maybe is dit men nog niet opgevallen maar SPAM staat momenteel op nummer 2 op de compoladder. Naast het starten van wedstrijden gaat de volledige ploeg op compoweekend! Naast al deze epische activiteiten gaat SPAM een samenwerking aan met de dames compo ploeg SHO(R)T voor het organiseren van een epsiche sjaarsborrel! Het thema is echter nog geheim.

Ook presenteer ik met gepaste trots onze ploegtruien! So keep an eye out for SPAM.