Vaarverbod: Windkracht 7 Inloggen

Carrière Symposium

Business - 14 november 2018 - 12:30 - Door Vera Kortman

Woensdagavond 21 november is het tijd voor het Carrière Symposium! Twee hele verschillende bedrijven, NUMA en Omnigen, zullen een workshop komen geven. YOUNG Medical Delta zal afsluiten met een presentatie.

De planning van de avond is als volgt: 
 18:00 Inloop en GRATIS 3-gangen diner 
19:00 Start van de workshops. Je kan een voorkeur aangeven voor de workshop die je wil volgen.
20:00 Einde workshops. YOUNG Medical Delta zal een korte presentatie geven.
20:15 Start borrel

Hier iets meer informatie over de aanwezige bedrijven:
NUMA: NUMA helpt bedrijven met het ontwerpen en uitvoeren van hun digitale strategie. Ze beginnen met het goed doorgronden van de klant: hoe ziet de context eruit en waar heeft de klant behoefte aan? Tijdens de workshop zal NUMA uitleggen hoe je een kleine start-up groot kan maken. Dit wordt gedaan met het bedrijf van onze eigen Jetse als case.
Omnigen: Met achtergronden in Bioinformatica en genetica specialiseert Omnigen zich in het vertalen van de meest recente wetenschappelijke onderzoeken naar sport. Ze willen een eerste stap zetten richting het vrij beschikbaar stellen van diensten en producten binnen de genetische technologie. Dit betekent bijvoorbeeld het beschikbaar stellen van jouw genetische informatie om te gebruiken om je sportstrategie te verbeteren. Denk hierbij aan informatie over risico’s op blessures, de snelste manier om te herstellen en het perfecte eetschema.
YOUNG Medical Delta: Het doel van YOUNG Medical Delta is het creëren van een platform voor studenten, young reseachers en young professionals die op het startpunt zijn van hun carrière. Ze faciliteren multidisciplinaire samenwerkingen binnen dit netwerk en werken als katalysator voor praktische, innovatieve en economisch haalbare oplossingen in de gezondheidzorg.

Natuurlijk is er tijdens het avondeten en de borrel genoeg tijd om een praatje te maken met de aanwezige bedrijven. Aanmelden kan op de eetlijst via: https://www.proteus-eretes.nl/eetlijst/detail/lijst:531. Geef hierbij je studie en voorkeur voor de workshop aan. We hopen je dan te zien!