8.8°C, 5Bft. Inloggen

Na-inschrijving Wintersport

Algemeen - 11 september 2018 - 17:31 - Door Jasper Slimmens

Nog niet ingeschreven? Geen zorgen, dat kan nog steeds!

Beste leden,

We mogen met trots melden dat we gister binnen een recordtijd een record aantal inschrijvingen hebben binnen gekregen! Binnen 5 minuten waren de eerste 90 plekken vergeven en even later zaten ook de 20 extra plekken die we beschikbaar hadden gevuld. Met 110 deelnemers is het nu al de grootste en dus meest Awesome Proteus wintersport ooit!

Heb je je nou nog niet ingeschreven maar wil je toch graag deelnemen aan de meest Awesome Proteus wintersport ooit? Wees dan niet getreurd! Er kan nog steeds ingeschreven worden via https://goo.gl/forms/cLPwKnlkTTU3PaX73. Je komt dan op de wachtlijst te staan voor extra plekken die bijgeboekt gaan worden. Husk heeft aangegeven op dit moment nog heel veel vrije appartementen te hebben. Volgende week zullen we de eerste bijboeking doen, dus als je je voor het eind van deze week opgeeft is het vrijwel zeker dat je alsnog mee kunt.

De inschrijvingen zullen ook na deze week open blijven tot er geen plek meer is, maar we weten niet hoe snel dit zal gaan. Zoals altijd geldt, wie het eerst komt, wie het eerst maalt, en OP=OP.

Mocht je vragen of opmerkingen hebben, stuur dan een mailtje naar [email protected] of spreek ons aan op de borrels.


Groetjes,

APrESCie '18

Einmahl im Jahr