3.3°C, 6Bft. Inloggen

Bijverdienen bij Axios

Business - 03 oktober 2018 - 15:45 - Door Tom van Woudenberg

Een keer iets anders doen dan vakkenvullen of op straat mensen staan lastigvallen? Waarom niet kisten dragen bij uitvaarten?

Bij Axios kan het: super flexibele werktijden, gezellige collega's en een potje kaart leggen tijdens het (vaak uitdagende) werk.
Opdrachten kunnen verspreid over de dag plaatsvinden en duren gemiddeld ongeveer drie uren inclusief reistijd waardoor je je werk om de rest van je activiteiten heen kunt plannen.
Prima te combineren met een ander bijbaantje!
Je bent (bijna) niet bij de rouwdiensten aanwezig; je komt in actie als de kist gedragen moet worden. De momenten dat je daadwerkelijk werkt zijn dus kort, maar wel met de nodige druk: het moet in één keer goed.
We zoeken mensen met een lengte tussen de 1.80 en 1.95 met een verzorgd en representatief voorkomen.

Interesse? Kijk voor meer informatie op www.axiosdragers.nl of voor een interessant artikel over dit werk op https://www.ukrant.nl/magazine/geen-ruimte-voor-geklungel/

Wil je graag direct aan de slag? Meld je aan via https://axiosdragers.nl/werken-bij-axios/ of stuur een mailtje naar info@axiosdragers.nl. Let op! Geef daarbij duidelijk aan dat je van Proteus-Eretes bent.