-1°C, 3Bft. Inloggen

Eerste onderlinge en inauguratie

Algemeen - 08 oktober 2017 - 17:55 - Door Eline Theuwissen

Na afgelopen nacht is de D.S.R. Proteus-Eretes 223 leden rijker. Met de inauguratie van deze nieuwe lichting eerstejaars telt onze vereniging nu 833 leden!

Voor de inauguratie vond de Eerste Onderlinge plaats. Vijfentwintig herenploegjes en twaalf damesploegjes gingen de strijd met elkaar en de weersomstandigheden aan. De tijdsnelsten van de dag namen het in de finale tegen elkaar op. In de finale van de Heren streden NOOTorius en Noot for speed tegen elkaar voor de felbegeerde eerste plek. Uiteindelijk was het Noot for speed die ondanks een langzamere tijd in de voorwedstrijd aan het langste eind trok. Bij de Dames waren het Blue too fast for you en Onder de knie die mochten uitvechten wie er met de winst vandoor ging. Hier was het Blue too fast for you die er met de taart vandoor ging.

Het 71e bestuur feliciteert alle 223 nieuwe leden met hun officiële inauguratie en wil hierbij alle coaches en stuurtjes bedanken voor het begeleiden van de eerstejaars met hun eerste halen op de Schie. Ook willen we de IRC bedanken voor het organiseren van een fantastische IRT!