Vaarverbod: Windkracht 7 Inloggen

Waar wij deze zomervakantie mee bezig zijn

Aanbouw - 27 juni 2017 - 15:27 - Door Max Draisma

De zomervakantie staat alweer voor de deur en het roeiseizoen zit er bijna op. De aanbouw staat echter geen moment stil, ook straks in de zomervakantie zijn er projecten waar nog hard aan gewerkt zal worden.

Ontwerp aanpassen 

Met alle input van de vereniging die de PvA afgelopen half jaar heeft verzameld gaan we aan de slag. In samenwerking met de architect zal het ontwerp aangepast worden. Er wordt o.a. gekeken naar mogelijkheden voor grotere kleedkamers dan in het oorspronkelijke ontwerp.

Oud-leden informeren

De WvA heeft onlangs de oud-leden een informatiebrief gestuurd. De oudleden worden nu allemaal gebeld om ze te informeren, vragen te beantwoorden, en te vragen voor een donatie.

Wil jij ons helpen?

Zowel de WvA als de RiA zijn nog op zoek naar versterking! Wil jij meewerken aan het ontwerp van de roeibak, of studenten begeleiden bij de Haagse Hogeschool? Neem dan contact op met roeibakinaanbouw@proteus-eretes.nl Of wil jij graag acquisitie vaardigheden leren en in contact komen met veel bedrijven? Neem dan contact op met aanbouw@proteus-eretes.nl