15.9°C, 7Bft. Inloggen

Nabeschouwing Lustrumgala

Lustrum Extern - 22 november 2016 - 13:00 - Door Rico Singer

Afgelopen vrijdag reisde bijna de helft van onze vereniging per dubbeldekker af naar het Verre Oosten. In het door bos omringde Jachtslot de Mookerheide vond namelijk het lustrumgala van D.S.R. Proteus-Eretes plaats.

Afgelopen vrijdag reisde bijna de helft van onze vereniging per dubbeldekker af naar het Verre Oosten. In het door bos omringde Jachtslot de Mookerheide vond namelijk het lustrumgala van D.S.R. Proteus-Eretes plaats. Als gast ervaar je de avond toch anders dan organisatiecomité. “Wat een mooie antieke tafel” in tegenstelling tot “dat kan kapot”; “DEKSELS! is vanaf nu mijn favoriete Delftse band” versus “staat er niet te veel reverb op mic 2?”. Om ons in deze nabeschouwing iets meer in te leven in de zorgeloze gast, slaan we de reviews op de website van het Jachtslot er op na.

"Heerlijk genieten in een prachtige omgeving"
Eerlijk is eerlijk, wij Delftse studenten zijn niks gewend. Een fietsrit naar Tanthof vanaf het centrum is vér, een uur treinen naar de Bosbaan vinden we lang, en over alles buiten de Randstad zal ik maar niet beginnen. Wij waren dan ook nerveus hoe jullie de busreis en het bruggetje zouden ervaren, maar gelukkig was de overtocht direct vergeten bij de aanblik van het sprookjesachtige monument. Van de terugreis herinneren jullie toch enkel de binnenzijde– pardon, inhoud – van de goodiebags. Het was inderdaad heerlijk genieten in een prachtige omgeving.

"Op slechts 7 km rijafstand van Nijmegen"
Deze bezoeker kunnen we geen ongelijk geven. Harde feiten en cijfers, zo zien we het graag.

“Hier treft u nog rust & ruimte”
Ruimte? In overvloed, eenmaal beneden aan de wenteltrap. Rust? Daar dacht onze geluidstechnicus toch anders over. Niemand stond stil op de dansvloer tijdens het swingende DEKSELS! (heads up voor het spelen van Narcotic) en ook op de platen en saxofoonpartijen van Partner in Shine ging het publiek uit zijn dak.

"DE LOCATIE VOOR DE WARE LEVENSGENIETER"
In Nijmegen weten ze dat Proteeërs blij worden van pinda’s, Paardenkutten en Straaljagers. Hoewel de hoeveelheid antiek meubilair, de extensieve soundcheck en de chronologische, niet alfabetische, gastenlijst ons zorgen baarden, hebben wij ook met volle teugen genoten van het gala.

Aangezien het Jachtslot haar deuren definitief sluit per 1 januari 2017 zal onze review niet van toegevoegde waarde zijn op de website van het Mookerheide, maar toch delen hem graag met jullie.

“Het is even graaien in je spaarpot, voor een onvergetelijke avond in het Jachtslot; het barpersoneel toont geen genade, de mixjes smaken allemaal naar limonade; wel vroeg ik me af in de morgenstond, hoe kom ik aan die aardbeiensmaak in mijn mond?”

Klik op de onderstaande link om maximaal na te kunnen genieten van dit heugelijke evenement:
https://proteuspaparazzi.stackstorage.com/s/UkMlco9xk05GPV5