Programma

Buitenpodium

13:00 - 13:30 13:30 - 15:30 15:30 - 16:00 16:00 - 18:00 18:00 - 18:30 20:30 - 21:00 21:00 - 22:00
Prijsuitreiking PEIL 1 Groovy Robocop & Groovy Underchin Prijsuitreiking PEiL 2 Twister XXL Prijsuitreiking 3 Twister XXL Prijsuitreiking PEiK

Taco Mundo Centrale

16:00 - 17:30 18:30 - 20:30 21.30 - 22.30 22:30 - 23:30 23:30 - 00:30 00:30 - 01:30 01:30 - 02:30
ProtHUISband set BeatELS Plia Kevin Orduna Ziggy Girls Love DJs Billy The Kit

Moeke Boiler

17:00 - 19:00 19:00 - 21:00 21:30 - 23:00 23:00 - 00:00 00:00 - 01:30
Dave Roelfunk Steve Verm Larrykoek Mikael Boris Smith

Girls Love DJs

Girls Love DJs

De naam Girls Love DJs is al ruim een decennium een begrip en niet meer weg te denken uit de gedachte van menig festivalbezoeker en clubber. Met eigen, gelijknamige avonden in de Amsterdamse Club AIR en als mede-­oprichter van o.a. Valhalla en Amsterdam Open Air draait Girls Love DJs al heel wat jaren mee aan de top van de Nederlandse dj-­scene. Met zijn debut release ‘Dynamite’ op 7 april op Spinnin’, wordt the new era of Girls Love DJs ingeluid.

Billy the Kit

Billy the Kit

De sound van Billy The Kit kan niet beschreven worden met woorden, je moet het simpelweg komen luisteren! Zijn opzwepende sets zijn energiek, sexy en krachtig met zijn eigen karakteristieke BTK twist! Check zijn youtubepagina voor een voorproefje!

Ziggy

Ziggy

Ziggy begonnen met produceren toen hij 19 jaar oud was en nu zit hij bij 's werelds toonaangevende EDM label Spinnin Records. Ziggy maakte een doorbraak met zijn remix voor Martin Solveig en met zijn originele track: Cosmic. Ziggy's produce vaardigheden bleven alleen maar groeien, en hij wordt nu ondersteund door de wil van Afrojack, Martin Solveig, Hardwell, Tiesto, R3hab, Laidback Luke, Dimitri Vegas & Like Mike, Steve Aoki, Diplo en vele anderen.

Kevin Orduña

Zijn energieke sets laten zich het best omschrijven als eclectisch. Van house naar hip-hop en via groovy funk weer terug naar R&B. Als het maar rockt! Iedere week vermaakt Kevin Orduña talloze muziekliefhebbers in en buiten Den Haag. Vanuit de DJ-booth in zijn residencies in Club Millers, Havana, Club Seven en de Haagse Kluis, maar ook op diverse feesten in Leiden, Bloemendaal en Amsterdam.

Boris Smith

In 2016 besluit Boris, begonnen als Beauriche, om een nieuwe muzikale richting in te gaan. Na een jaar van intensief studiowerk is Boris Smith geboren en al snel heeft hij Mark Knight, Martin Solveig, Bob Sinclar en Erick Morillo als zijn eerste fans. Met een groot aantal verse releases gepland op majors als Spinnin', Sony / Ultra, Armada Deep en Nurvous is hij klaar om zijn nieuwe sound met de wereld te delen.

Steve Verm

Steve Verm is resident DJ bij Millers, Haagsche Kluis en Havana Den Haag. Hij zal jullie verwennen met een heerlijke house set.

Mikaél

Vanaf zijn 14e jaar draaide Mikaél al op lokale feestjes als house dj. Met zijn jonge leeftijd viel hij erg op in het 'volwassen mannen' wereldje. Mikaél keek snel al veder dan zijn neus lang is en is zich gaan in diverse soorten muziek gaan verdiepen wat tegenwoordig goed is terug te horen in zijn dj-sets. Met een voorliefde voor disco, soul, funk, jazz, house en techno heeft hij een obscure platencollectie opgebouwd. Mikaél onderscheidt zich door zowel met vinyl als cd's te draaien en juist de goede platen te draaien die vaak vergeten worden.

Larrykoek

Na een aantal jaar van onafhankelijke speurtochten werd het duo LarryKoek gevormd in augustus 2014. Het eerste opvallende werk van deze twee Nederlanders heeft de interesse gewekt van platen label Be Yourself Music en heeft geleid tot de release van de zomer anthem "Honeybee" op Dirty Soul Records. Ze hebben een unieke funky sound gecreëerd in de huidige dance muziek, gevuld met gitaar riffs, disco ritmes en catchy vocalen.

Kaarten

Er zijn een gelimiteerd aantal early bird kaarten beschikbaar, wees dus snel en profiteer van die korting! De kaartverkoop wordt afgehandeld door Tickerflow.

 • Haal je kaarten hier!

  Early bird kaarten 10€

  Reguliere kaartverkoop 12,50€

  Late bird kaarten 12,50€

  Alle kaarten zijn uitverkocht!

Locatie

Het festival wordt georganiseerd op evenementencomplex Lijm & Cultuur, de voormalige Lijm en Gelatine Fabriek in Delft.
De fabriek ligt aan de Schie, dus de perfecte plek voor zowel de wedstrijd als het festival.
In het weekend van 13-14 mei zal het complex worden getransformeerd zodat wedstrijd en festival plaats kunnen vinden.

Info

Als het hier niet bij staat...

 • Minimum leeftijd

  Voor toegang tot de binnenzalen moet je 18+ zijn, dit wordt bij ingang gecontroleerd. Neem dus je geldige identificatie mee om mee te kunnen feesten.

 • Tickets

  Een festivalticket geeft je recht om op het festivalterrein en in de zalen te komen, zolang het festival zijn deuren geopend heeft. Je kan je ticket zowel uitgeprint of op je mobiel meenemen.

 • Eten & Drinken

  Er zullen food-points aanwezig zijn om de behoeften van ieder en elk te kunnen bevredigen. Eigen eten en drinken meenemen naar de binnenzalen is verboden.

 • Wedstrijd

  Het Resonant Festival vindt plaats tijdens de roeiwedstrijd “Proteus-Eretes In’t Lang & Proteus-Eretes In’t Kort”. Het zal het terrein dus ook delen met de roeiwedstrijd. Wil je meer weten over de PEiL? Check hun website proteus-eretes.nl/peil

 • Faciliteiten

  Er zullen fietsenstallingen, garderobe en toiletvoorzieningen aanwezig zijn, voldoende voor elke fiets, jas, tas en volle blaas.

 • Overnachten

  Het is mogelijk om van zaterdag op zondag je tentje op te zetten op een terrein vlakbij Proteus-Eretes. Dit is incl. ontbijt op zondag voor slechts €10,00 per persoon. Meer info over overnachten kan je hier vinden!

 • Foto's

  Proteus-Eretes heeft een commissie die de foto’s verzorgt, deze zijn een aantal dagen na het festival te checken op: https://proteus-eretes.nl/fotos

 • Contact

  Vragen? Opmerkingen? Of heb je een aanbod die we niet kunnen weigeren? Wij zijn vet aardig en zijn altijd te bereiken via lustrumfestival@proteus-eretes.nl

 • Organisatie

  Dit is de enthousiaste groep leden van D.S.R. Proteus-Eretes die zich inzetten voor het Resonant festival.

In samenwerking met